Skin for Life

Roelofhartstraat 58, 1071VL Amsterdam
4,9
38 reviews
Roelofhartstraat 58, 1071VL Amsterdam

Reviews

4,9
38 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Yulia
één maand geleden
Werd kundig en prettig geholpen. Wenkbrauwen zien er erg mooi uit. Wimpers lijken helaas niet helemaal gepakt te hebben. Maar dat zou aan mijn wimpers kunnen liggen, want dat heb ik eerder ook gehad. Zou voor volgende keer hier wederom boeken voor deze prijs en gevoel van kundige behandeling.
Inge Ruijgrok
één maand geleden
Toon reactie salon...
Zeer goed
Anoniem
2 maanden geleden
Hester
2 maanden geleden
Ik ben begonnen aan een kuur om met een natuurlijke behandelwijze iets aan de lelijke pigment vlekken te doen. Hoewel Elona heel eerlijk is en geen wonderen beloofd zie ik na 1 keer al duidelijk verbetering .Kom dus zeker terug!
Deborah Janssen
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Skin for Life
Roelofhartstraat 58
1071VL Amsterdam

Bij Skin for Life heeft eigenaresse Elona het doel om je van top tot teen in de watten te leggen, zodat je natuurlijke schoonheid de kans krijgt te floreren. Elona heeft jarenlange ervaring op het gebied van beauty. Persoonlijk, vriendelijk, open en eerlijk zijn kernwoorden van deze salon. Je kunt hier terecht voor diverse beauty treatments — van ontspanning tot een compleet nieuwe look of een manicure! Ze werkt met de verzorgingslijn van het kwaliteitsmerk Carita. Tevens werkt ze met Oxygeneo. Dit is een huidvernieuwende behandeling die gelijktijdig drie essentiële acties van een gezichtsbehandeling uitvoert.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0019:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:0019:00
Vrijdag
10:0019:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt