Skin for Life

Roelofhartstraat 58, 1071VL Amsterdam
5,0
19 reviews
Roelofhartstraat 58, 1071VL Amsterdam

Reviews

5,0
19 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Hele fijne sfeer, waarbij Elona goede toelichting geeft op alles wat ze doet. Als kennismaking liet ze mij ook kennismaken met andere anti-aging behandelingen. Heel prettig! Volgende afspraken zijn al gemaakt
Anoniem
7 dagen geleden
Heerlijke behandeling gehad en voelde me in professionele handen bij Elona. Mijn huid zag er weer stralend uit.
Brigitte
10 dagen geleden
Super en heel gezellig, trots👍
Lana
15 dagen geleden
I needed a quick result and tried the Oxygeneo treatment with Tripollar en Ultrasound. Right away my skin looks better. Also the eyebrow shaping is exellent done. Very nice salon in a lovely neighbourhood of Amsterdam.
Mia
24 dagen geleden
Ben nu al een aantal keer bij Skin for Life geweest en ik ben altijd tevreden. Mijn huid is na de behandeling superzacht en na een paar microdermabrasie behandelingen, zie ik dat mijn sterk huid is verbeterd.Elona geeft goed advies is geduldig en vriendelijk. Ik ben een trouwe klant!
Ramona
24 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Skin for Life
Roelofhartstraat 58
1071VL Amsterdam

Bij Skin for Life heeft eigenaresse Elona het doel om je van top tot teen in de watten te leggen, zodat je natuurlijke schoonheid de kans krijgt te floreren. Elona heeft jarenlange ervaring op het gebied van beauty. Persoonlijk, vriendelijk, open en eerlijk zijn kernwoorden van deze salon. Je kunt hier terecht voor diverse beauty treatments — van ontspanning tot een compleet nieuwe look of een manicure! Ze werkt met de verzorgingslijn van het kwaliteitsmerk Carita. Tevens werkt ze met Oxygeneo. Dit is een huidvernieuwende behandeling die gelijktijdig drie essentiële acties van een gezichtsbehandeling uitvoert.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0019:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:0019:00
Vrijdag
10:0019:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt