Reviews

4,5
5 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Anoniem
één jaar geleden
top behandeling gehad, zeer tevreden zeker een aanrader. daarna kon ik gelijk door voor mijn haar heb me zelf lekker verwend door ook nog me haar te laten kleuren knippen en fohnen.
2 jaar geleden
Very welcoming and friendly and my eyelashes looked great after the treatment
Naomi
2 jaar geleden
Ik heb een super behandeling gehad! Boekte diezelfde middag voor het epileren en verven van wenkbrauwen en wimpers. Prijs viel mij heel erg mee. De service was super, zo precies en vol toewijding. En een verwarmde stoel die plat ging! Ik ga zeker terug en heb nu al zin om een facial uit te proberen. Dank!
Anoniem
2 jaar geleden
Elona is een echter vakvrouw. Haar treatments zijn zeer effectief en de resultaten zijn super. Ik ben al acht jaar vaste klant en ik vind haar een formidabele schoonheidsspecialiste.
2 jaar geleden

Over

Skin for Life
Roelofhartstraat 58
1071VL Amsterdam

Bij Skin for Life heeft eigenaresse Elona het doel om je van top tot teen in de watten te leggen, zodat je natuurlijke schoonheid de kans krijgt te floreren. Elona heeft jarenlange ervaring op het gebied van beauty. Persoonlijk, vriendelijk, open en eerlijk zijn kernwoorden van deze salon. Je kunt hier terecht voor diverse beauty treatments — van ontspanning tot een compleet nieuwe look of een manicure! Ze werkt met de verzorgingslijn van het kwaliteitsmerk Carita. Tevens werkt ze met Oxygeneo. Dit is een huidvernieuwende behandeling die gelijktijdig drie essentiële acties van een gezichtsbehandeling uitvoert.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0019:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:0019:00
Vrijdag
10:0019:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt