Reviews

4,7
18 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Erg secuur en legt goed uit wat ze doet. Ondanks dat bij mij de verf vrijwel nooit pakt op blonde wenkbrauwen en wimpers, ben ik hier met prachtige bruine wenkbrauwen/wimpers weggegaan en bleef ze net zo lang controleren hoe het pakte totdat het naar wens was!
Barbara
15 dagen geleden
1e ervaring was fantastisch. Kijk uit naar een volgende behandeling. Heb mijn dochter Decie inmiddels ook getipt over skin Innovations .
Marijke
2 maanden geleden
Ik ben heel enthousiast over skininnovations. Het is een fijne salon waar je je meteen op je gemak voelt. Ze kan je goed adviseren wat het beste is voor je huid en ik zie al meteen resultaat na de eerste behandeling.
ilse
2 maanden geleden
Het was super! Meteen een goed gevoel aan mijn gezicht!
Lotte
3 maanden geleden
Gezellige ontvangst en behandeling in een rustige ruimte. Mij lijkt het motto "geen woorden maar daden" hier juist weer gegeven. Prima behandeling.
Riky
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Skin Innovations
Nimrodstraat 33
5042WX Tilburg

Skin Innovations aan de Nimrodstraat in Tilburg is een schoonheidsinstituut voor probleemoplossende en resultaatgerichte behandelingen. Eigenaresse Linzy geeft je alle aandacht tijdens de behandeling en zorgt voor een resultaatgerichte en ontspannende ervaring van begin tot eind. Er wordt in deze salon op maat gemaakte behandelprogramma's opgesteld voor een stralende huid, die direct bijdragen aan een gelukkigere levensstijl. De slogan van Skin Innovations luidt: Een mooie huid is een gezonde huid en een gezonde huid is een mooie huid.

Maandag
08:3017:00
Dinsdag
08:3017:00
Woensdag
08:3017:00
Donderdag
08:3017:00
Vrijdag
08:3017:00
Zaterdag
09:0013:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt