Reviews

4,6
14 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Gezellige ontvangst en behandeling in een rustige ruimte. Mij lijkt het motto "geen woorden maar daden" hier juist weer gegeven. Prima behandeling.
Riky Gouw
4 maanden geleden
Het is een mooie en professionele salon. Lincy weet waar ze het over heeft en stelt de klant op zijn of haar gemak. Ik ga altijd met een voldaan gevoel de deur uit.
Suzanne both
6 maanden geleden
Zeer persoonlijke aanpak! Mooie rustgevende salon. Ze neemt echt de tijd voor je en ze is een echte vakvrouw! Ze weet wat ze doet en ik kreeg goede tips voor mijn huid. Van de behandeling maakt ze een feestje, echt een moment voor jezelf. Heerlijk, ik ben zeer tevreden, Ik ga zeker terug.
Marie-Louise Oomen
6 maanden geleden
Erg tevreden over de behandeling! Ik kom zeker terug!
Elise Snels
6 maanden geleden
Goede ontvangt hele mooie ruime salon! Linzy neemt alle tijd voor je. Erg tevreden over het resultaat ik ga zeker terug!!
Anoniem
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Skin Innovations
Nimrodstraat 33
5042WX Tilburg

Skin Innovations aan de Nimrodstraat in Tilburg is een schoonheidsinstituut voor probleemoplossende en resultaatgerichte behandelingen. Eigenaresse Linzy geeft je alle aandacht tijdens de behandeling en zorgt voor een resultaatgerichte en ontspannende ervaring van begin tot eind. Er wordt in deze salon op maat gemaakte behandelprogramma's opgesteld voor een stralende huid, die direct bijdragen aan een gelukkigere levensstijl. De slogan van Skin Innovations luidt: Een mooie huid is een gezonde huid en een gezonde huid is een mooie huid.

Maandag
08:3017:00
Dinsdag
08:3017:00
Woensdag
08:3017:00
Donderdag
08:3017:00
Vrijdag
08:3017:00
Zaterdag
09:0013:00
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt