Skin Innovations

Nimrodstraat 33, 5042WX Tilburg
5,0
138 reviews
Nimrodstraat 33, 5042WX Tilburg

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

5,0
138 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Eva
5 dagen geleden
Zoals altijd vriendelijk ontvangen. Mijn behandeling was heel fijn en tijdens t wachten van mijn gezichtsmasker heeft ze fijn mijn armen gemasseerd omdat ze weet dat ik last van mijn spieren heb. Dus kortom super. Dank je linsey ik kom altijd weer mooi en ontspannen buiten met een mooie make up
Marion
9 dagen geleden
Altijd weer een soort van "feestje" om bij Linzy in de stoel te liggen!
Jacqueline
11 dagen geleden
Het was weer een heerlijk bezoekje! Na overleg gekozen om ons te richten op de fijne lijntjes, een bindweefsel massage is daar onderdeel van. De behandeling was een groot succes want bij thuiskomst keek mijn vriend mij aan en zei letterlijk ; wow, even kijken hoor, je ziet er ineens veel jonger uit :-)!! Nou, als een man het zelfs ziet zegt dat al voldoende of niet?! Dus iedereen die nog twijfelt naar welke salon ze moeten, bij Linzy ben je in goede en deskundige handen. Daarnaast gebruik ik ook de gezichtsverzorging van Murad welke ze verkoopt en waar ik enorm tevreden over ben. Ja het is even een investering maar ik zie zeker het verschil en voel me er heerlijk bij. Tot de volgende keer Linzy :-)
Marijke de Graaf
13 dagen geleden
Erg mooie wenkbrauwen, perfect in Vorm!!
Jantine
20 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Skin Innovations
Nimrodstraat 33
5042WX Tilburg

Skin Innovations aan de Nimrodstraat in Tilburg is een schoonheidsinstituut voor probleemoplossende en resultaatgerichte behandelingen. Eigenaresse Linzy geeft je alle aandacht tijdens de behandeling en zorgt voor een resultaatgerichte en ontspannende ervaring van begin tot eind. Er wordt in deze salon op maat gemaakte behandelprogramma's opgesteld voor een stralende huid, die direct bijdragen aan een gelukkigere levensstijl. De slogan van Skin Innovations luidt: Een mooie huid is een gezonde huid en een gezonde huid is een mooie huid.

Maandag
08:3017:00
Dinsdag
08:3017:00
Woensdag
08:3017:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
08:3017:00
Zaterdag
08:3013:30
Zondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2018Top Rated 2017

Schoonheidssalons in de buurt