Reviews

4,8
12 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik kom al een tijdje bij Bianca voor verschillende behandelingen. Iedere keer neemt ze weer uitgebreid de tijd om mijn huid te geven wat ze nodig heeft. Ik raad iedereen aan om bij Bianca langs te gaan :).
Joyce
één maand geleden
Super fijne behandeling gehad net. Ze neemt echt de tijd voor je. Kijkt heel goed naar je huid. En geeft ook veel informatie. Ben super blij met de behandeling en ik kom zeker nog een keer.
Anoniem
7 maanden geleden
Super goede behandeling! Ik zou er ook het dubbele voor betalen. Fijne producten en Bianca is erg vriendelijk.
Charlotte
9 maanden geleden
Prettig, professioneel en vriendelijk geholpen. Hier kom ik zeker terug!
Anoniem
9 maanden geleden
Anoniem
10 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Skinwise
Socrateslaan 2
3522EG Utrecht

Ben jij op zoek naar een schoonheidssalon waarbij persoonlijke aandacht en een goed advies centraal staan? Bianca is schoonheidsspecialiste en met haar passie voor het vak is ze in 2010 Skinwise beautysalon in Utrecht gestart. Zowel de productlijn waar ze mee werkt als haar behandelwijze voldoen aan een aantal basiseisen die ze nodig acht voor een goede, effectieve huidverzorging. Zo mogen de producten de huid niet ongezond maken of vroegtijdig verouderen, zijn ze vrij van parabenen en parfum en bevatten ze wel veel natuurlijke actieve werkzame stoffen. Elke huid is uniek en krijgt daarom een unieke aanpak.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:4515:45
Donderdag
09:3021:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt