SKYNS huidcoach

Wallsteijndreef 1, 5709RT Helmond
4,6
6 reviews
Wallsteijndreef 1, 5709RT Helmond

Reviews

4,6
6 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Heb een wax laten doen een hollywood rio , is vakkundig gedaan , aardige gastvrouw
Anoniem
3 jaar geleden
Yvonne heeft veel kennis over hoe je huid in elkaar zit en hoe de producten die zij gebruikt werken. Ik raad deze salon aan iedereen aan! Lekker een uurtje genieten in een heerlijke stoel in een prachtige salon.
Anoniem
3 jaar geleden
Belinda
3 jaar geleden
Net terug van een heerlijke behandeling, wat een prachtige rustgevende ruimte echt optimaal genieten Ook merk je dat de specialiste precies weet waar ze over praat en je op je eigen huid nivo advies geeft, Prijs kwaliteit staan mi goed met elkaar in verhouding. Top
3 jaar geleden
Prachtige salon met zeer kundige specialiste. Ze nam alle tijd en ik vond het geweldig dat ik twee massages kreeg: 1 heerlijke drukpuntmassage en tijdens het masker werden mijn armen gemasseerd. Alle tijd voor mezelf. Ik ben heerlijk relaxed en mijn huid is prachtig. De salon is zo mooi, dit verwacht je in het Gooi, niet in Helmond!
3 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

SKYNS huidcoach
Wallsteijndreef 1
5709RT Helmond

SKYNS huidcoach is een skincarecenter voor huidverbetering in Helmond, waar de gezondheid van de huid centraal staat. Bij SKYNS werken ze aan de conditie van je huid door deze in optimale conditie te houden of, indien er een huidprobleem is, deze weer in topconditie te brengen. SKYNS is gespecialiseerd in de behandeling van acne en vroegtijdige huidveroudering. Ze maken gebruik van de beste producten en behandelmethodes en beschikken over jarenlange ervaring en kennis. Bij SKYNS wordt gewerkt met Dermalogica, Absolution, Mineralogie en Marc Inbane. Daarnaast worden er niche parfums verkocht van o.a. Carner, Nobile1942 en Officina delle Essenze.

MaMaandag
09:3019:00
DiDinsdag
09:3019:00
WoWoensdag
09:3019:00
DoDonderdag
09:3013:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt