Sparkle 4 All - Enkhuizen

Zuiderkerkstraat 8, 1601AA Enkhuizen
4,8
24 reviews
Zuiderkerkstraat 8, 1601AA Enkhuizen

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,8
24 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Dit was mijn eerste keer, maar erg fijne ontvangst en veel kennis van zaken.
Anoniem
één jaar geleden
Biddy
één jaar geleden
Heel ontspannen sfeer waarin je je snel thuis voelt. Je wordt goed en professioneel behandeld. En het voornaamste is biologisch, Wanda heeft zich daar erg in verdiept en mee bezig.
2 jaar geleden
Het gevoel van luxe, aandacht en de tijd die Wanda je geeft, is zeker de moeite waard om een vervolgafspraak te maken. Ze werkt met natuurlijke producten, die het heerlijke gevoel versterken. Daarbij is haar professionaliteit vanzelfsprekend.
2 jaar geleden
Echt een zeer persoonlijke aanpak waarbij werkelijk alle tijd wordt genomen om alles tot in detail tot volle tevredenheid te verzorgen! Met recht ook een 'Wellness' plek, niet alleen mooi worden maar ook nog eens helemaal terug bij je zelf komen en vol nieuwe energie de deur uit stappen! Tot snel ;-)
Adri
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Sparkle 4 All - Enkhuizen
Zuiderkerkstraat 8
1601AA Enkhuizen

Sparkle 4 All, Organic Beauty & Wellness, biedt passende en innovatieve gezichts- en lichaamsbehandelingen voor elk huidtype en huidprobleem die de huidconditie ondersteunen en problemen oplossen. Verder zoeken ze oplossingen voor problemen zoals acne, huidveroudering, ongewenste haargroei, overgevoeligheid, littekens en pigmentvlekken. Verkwikkende diepte- en ontspanningsmassages zorgen ervoor dat jij je na een behandeling herboren voelt en je huid weer sprankelt. Met de biologische merken Weleda, Neal’s Yard Remedies en ECO Cosmetics worden huidproblemen op een gezonde manier verholpen. De make-up van ZAO is tevens vrij van alle schadelijke stoffen.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:4518:00
Woensdag
09:4521:00
Donderdag
09:4518:00
Vrijdag
09:4518:00
Zaterdag
09:4512:30
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt