Sparkling Wellness

5,0
7 reviews
Kooilaan 53A, Leiden, 2315EC
Morgen open: 09:30 - 16:00
Last-minute

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

5,0
7 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik heb genoten, fijne sfeer en mooie inrichting. En Marisa is een topper ❤️
Het was heerlijk ontspannen, een gezellige sfeer. Fantastisch!!!
Ik vond het weer zeer fijn en ging geheel ontspannen de fiets weer op. Maar ja als je Sparkling binnenstapt geeft dat al een prima gevoel. De sfeer die de salon uitstraalt is heel gezellig en rustgevend.
De behandeling was weer een heerlijke beleving en een fijne ontspanning!
Warme ontvangst in een geweldige locatie
Toon meer reviews...

Over

Sparkling Wellness
Kooilaan 53A
2315EC Leiden

Bij Sparkling kun je ontspannen en je dagelijkse gedachten achterwege laten. De juiste muziek, de juiste geuren, de juiste omgeving, zorgen dat je lichaam en geest in balans komen. En zo willen zij graag elke klant de deur uit laten gaan, sprankelend, ontspannen en in balans.

Het team: De eigenaresse schoolt zich graag bij, ze blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en ze speelt in op datgene waar behoefte aan is met nieuwe behandelingen. Met 20 jaar ervaring in het vak is ze gekomen waar ze nu voor staat en heeft een geweldig team naast haar. Vanaf september 2022 doen ze het samen. Marisa & Joella hebben ieders hun specialiteiten en samen maken ze een onvergetelijke ervaring voor iedereen die de deur binnen komt bij Sparkling Wellness.

Gespecialiseerd in: Bij Sparkling Wellness kan je jezelf zijn, even op adem komen, adem halen en je hoofd legen. Naast de holistische behandelingen en massages geeft Sparkling Wellness professionele peeling op basis van fruitzuren. Ook voor je onderhoud van je wenkbrauwen, wimpers of het ontharen zijn ze er voor jou. Alles met aandacht voor jou en professionaliteit van ons.

Merken en producten: De producten worden met zorg voor jou uitgekozen. Sparkling Wellness staat 100% achter het merk Laskhmi, dit is een heel mooi natuurlijk merk op basis van de ayurvedische filosofie. Lichaam & geest in balans dat is de essentie van Lakshmi. Daarnaast geven we professionele peeling met de producten van het Israëlische merk HL Cosmetics, dit product op basis van fruitzuur laat een effectief resultaat achter zonder je huid te beschadigen. Voor de make-up hebben we BAIMS, een mineraal make-up en 100% natuurlijk, dierproef vrij en vegan.

Extra's: Soms kan je niet omschrijven van wat je doet en is het het beste om het te ervaren, om zo te begrijpen wat we doen. Ze zien je graag bij Sparkling Wellness en zullen jou het laten ervaren.

Lach, dans, schitter en straal! Kies er niet één maar doe ze allemaal.

MaMaandag
09:3016:00
DiDinsdag
09:3016:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
14:0021:00
VrVrijdag
09:3017:00
ZaZaterdag
09:3015:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt