Sparkling Wellness

5,0
83 reviews
Kooilaan 53A, Leiden, 2315EC
Open Vandaag: 09:30 - 17:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

5,0
83 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heerlijk ontspannen! Fijne ruimte en shs. Ik voel me herboren.
Heerlijke massages en Chantal dr energie is super fijn
Mijn volgende afspraak bij de schoonheidsspecialiste zal hier weer zijn. De behandeling beviel me heel goed. Precies in de tijd die afgesproken was en dat er niet gepraat wordt tijdens de behandeling zorgt er voor dat je je goed kunt ontspannen
Toon reactie salon...
Marisa is zeer ontspannen en dat geeft mij ook direct het gevoel dat ik kan ontspannen. Ik vind haar echt extreem gegroeid in haar zelfverzekerdheid en ze heeft mijn wenkbrauwen weer helemaal mooi gemaakt. :)
Toon reactie salon...
Geweldige ervaring voor herhaling vatbaar.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Sparkling Wellness
Kooilaan 53A
2315EC Leiden

Als je bij deze salon binnenstapt, vergeet je de haast en de stress van je dagelijkse leven. Ondanks dat het een schoonheidssalon is voelt het als een wellness.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Bushalte aan de Kooilaan, 100 meter verderop.

Het team: De behandelingen bij SPARKLING WELLNESS worden gegeven door Chantal en Marisa. Chantal is 15 jaar geleden voor zichzelf aan huis begonnen nadat zij haar ervaringen bij verschillende beauty salons en day Spa heeft opgedaan. Nu na ruim 20 jaar in het vak heeft ze haar droom waar gemaakt en haar salon verhuisd naar een hoger niveau. Bij Sparkling Wellness vallen alle puzzelstukjes van de afgelopen jaren op hun plek. En wat een geluk heeft Chantal dat Marisa op haar pad is gekomen. Marisa is een hele goede schoonheidsspecialist en heeft haar papiertje 15 jaar geleden behaald. Haar ervaring opgedaan bij een luxe salon in Leiden en na een carrière switch (dat 10 jaar heeft geduurd 😜) als tandarts assistent is ze nu weer helemaal op haar plek bij Sparkling Wellness.

Gespecialiseerd in: Ontspannings behandelingen en massages met een holistische, ayurvedische touch. Even een moment voor jezelf, een pauze, een oplaad moment of een verzorgings moment. Naast de holistische behandelingen geven wij ook proffecionele peelings op basis van fruitzuren, voor een glowing skin met direct mooi resultaat.

Merken en producten: Met trots werken wij met Lakshmi - HL professional peel - Alissa Beautè

Extra’s: Vooral de aandacht, de ontspanning en de holistische behandelingen.

MaMaandag
09:3014:00
DiDinsdag
09:3016:00
WoWoensdag
09:3014:00
DoDonderdag
12:0021:00
VrVrijdag
09:3017:00
ZaZaterdag
09:3014:00
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Sparkling Wellness

Sparkling Wellness is geopend maandag, woensdag, zaterdag van 09:30 tot 14:00, dinsdag van 09:30 tot 16:00, donderdag van 12:00 tot 21:00 en vrijdag van 09:30 tot 17:00. De salon is gesloten zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Sparkling Wellness zijn: Facials / Gezichtsbehandelingen, Ontspanningsmassage en Wimpers en/of wenkbrauwen verven
De populairste behandeling, Facials / Gezichtsbehandelingen, heeft een gemiddelde prijs van € 60,57.
Bij Sparkling Wellness kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Salonawards
Top Rated 2023

Schoonheidssalons in de buurt