Studio Enya

4,8
93 reviews
Schiedamsedijk 3 (the gallery), Rotterdam, 3011EB

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Gezicht

Ons werk

Reviews

4,8
93 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Fantastische visagiste en kapster voor feestelijke gelegenheid!
Toon reactie salon...
Fijne salon, Anita is erg aardig en kan goed knippen, blij met m’n nieuwe kapsel.
Toon reactie salon...
Zeer goede en vriendelijke kapper
Toon reactie salon...
Heel fijn geholpen en ze nam de tijd om alles naar mijn wensen te doen. De salon is mooi en Anita is heel aardig!
Toon reactie salon...
De warmte is weer uit mijn haar en het glanst weer, dankzij de toner behandeling. Anita is heel ervaren en deskundig met kleuring. Ik ben altijd blij met mijn kleuringen en toners. Heel natuurlijk ziet het eruit. Dank je wel Anita!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Anita
Hairstylist met specialismen haarkleuringen, bruidsstyling en visagie
4.9
68 reviews

Over

Welkom in mijn gezellige studio in Rotterdam-centrum! Top rated 2020 by Treatwell!! Als beauty studio heb ik een aantal specialisaties, waaronder: haarkleuringen zoals o.a. balayage, kleurcorrecties, bobkapsels, en (half)lang haar knippen. Alle behandelingen gebeuren met alle aandacht voor jou en wat past bij jouw gezichtsvorm en levensstijl. Verdere behandelingen zijn: Barber behandelingen, haarverzorgingsbehandelingen, make-up- en hairstyling voor evenementen, zakelijk make-up advies, DIY make-up workshops en CND Shellac nagellak behandelingen. Een andere specialisatie van mij waarmee ik mijn creativiteit gestart ben, is bruidsstyling. Met 14 jaar ervaring op zak in de bruidsbranche, ben je bij mij zeker aan het juiste adres. Bij aanstaande bruiden breng ik proefmake-up aan en maak ik diverse bruidskapsels bij mij in de studio. Op de huwelijksdag kunt u bij mij in de studio of op verzoek op locatie uw bruidsmake-up- en kapsel laten verzorgen. Voor de bruidegom heb ik ook een spa manicure en wedding face preperations for a groom. Graag verwelkom ik jou in een luxe, geweldige ambiance en mooie experience als klant in mijn studio in het pand van The Gallery Salon Studios! Boekingen graag via: https://www.studioenya.nl (hairstudio), insta: @studio.enya of FB @studio.enya met de 'boek nu' knop. Hartelijk dank!

Behandelingen

Haar
Nagels
Gezicht

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Anita

Vakkundig10
Deskundig7
Getalenteerd6
Gedetailleerd5

Over

Studio Enya
Schiedamsedijk 3 (the gallery)
3011EB Rotterdam

Aan de Schiedamsedijk In Rotterdam vind je kapsalon Studio Enya. Je bent hier aan het juiste adres voor een knip- of kleurbehandeling, bruidskapsel en bruidsmake-up.

Eigenaresse Anita is een professional en neemt de tijd voor de behandelingen zodat jij even tot rust kunt komen. Anita is gespecialiseerd in kleuringen en bruidsstyling. Je kunt hier dan ook terecht voor proefmake-up en een proefkapsel als aanstaande bruid. Samen met Anita zal je de look bespreken voor de grote dag.

Goed om te weten: de salon is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, je kunt het beste uitstappen bij de halte Beurs-Blaak.

MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020

Kappers in de buurt