Studio Enya

Schiedamsedijk 3 (the gallery), 3011EB Rotterdam
4,8
27 reviews
Schiedamsedijk 3 (the gallery), 3011EB Rotterdam
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Haar
Gezicht

Ons werk

Reviews

4,8
27 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Lieve mevr. Anita, Ik ben zo blij dat ik uw salon ontdekt heb. U stelde mij echt gerust met mijn haar en vond het super gezellig. We zien elkaar zeker terug en bedankt voor alles. Liefs, Renuka
Toon reactie salon...
Ik ben erg goed geknipt! De zaak ziet er ook erg schoon en leuk uit. Er hing een gezellige sfeer en je kan makkelijk een leuk babbeletje maken. Zeker een aanrader!
Toon reactie salon...
Anita geeft een extra dimensie aan naar de kapper gaan. Écht een feestje! Ik kom hier zeker terug. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je en je voelt dat ze ontzettend veel plezier heeft in haar werk.
Toon reactie salon...
Een hele aardige mevrouw die super kan knippen! Mijn ouders vonden het achteraf enorm mooi gedaan, dank Anita! Zeker een aanrader voor alle andere mensen.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Anita
Hairstylist met specialisme bruidsstyling, make-up artist
5.0
16 reviews

Over

Welkom in mijn nieuwe studio in Rotterdam-centrum! Als hairstylist heb ik een aantal specialisaties, waaronder: haarkleuringen zoals o.a. balayage, highlights, oldskool knippen met alle aandacht voor jou en wat past bij jouw gezichtsvorm en levensstijl. Verdere behandelingen zijn: haarverzorgingsbehandelingen, make-up- en haar voor evenementen, persoonlijk advies, DIY make-up workshops. Een andere specialisatie van mij is bruidsstyling. Met 14 jaar ervaring op zak in de bruidsbranche, ben je bij mij zeker ook aan het juiste adres. Bij aanstaande bruiden breng ik proefmake-up aan en maak ik o.a. romantische en boho bruidskapsels. Op de huwelijksdag, en op verzoek de proef ook aan huis, ben ik op locatie bij de aanstaande bruid om ze te voorzien van hun bruidsmake-up- en kapsel. Graag verwelkom ik jou in een luxe, geweldige ambiance en mooie experience als klant in het pand van The Gallery Salon Studios!

Behandelingen

Haar
Gezicht

Portfolio

Over

Studio Enya
Schiedamsedijk 3 (the gallery)
3011EB Rotterdam

Aan de Schiedamsedijk In Rotterdam vind je kapsalon Studio Enya. Je bent hier aan het juiste adres voor een knip- of kleurbehandeling, bruidskapsel en bruidsmake-up.

Eigenaresse Anita is een professional en neemt de tijd voor de behandelingen zodat jij even tot rust kunt komen. Anita is gespecialiseerd in kleuringen en bruidsstyling. Je kunt hier dan ook terecht voor proefmake-up en een proefkapsel als aanstaande bruid. Samen met Anita zal je de look bespreken voor de grote dag.

Goed om te weten: de salon is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, je kunt het beste uitstappen bij de halte Beurs-Blaak.

MaMaandag
10:0021:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
10:0021:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt