Studio Enya

Schiedamsedijk 3 (the gallery), 3011EB Rotterdam
Schiedamsedijk 3 (the gallery), 3011EB Rotterdam

Alle behandelingen

Alle
Haar
Gezicht

Ons werk

Reviews


Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Anita is really professional and caring. She listened to what I’m looking for and help to achieve it.
Toon reactie salon...
Ik heb bij Anita een fade kapsel laten doen. Ik heb heel dik haar dus ik was met dit weer erg blij met een kort kapsel. Het zit heel mooi nu. Anita is een aanrader want ze is heel aardig en neemt echt de tijd voor je. Mooi salon en sfeer.
Toon reactie salon...
Anita is vakkundig, professioneel en luistert goed naar wat je wil. Er moest een stuk van mijn (beschadigde) haar af, maar ik was bang dat het te kort zou worden. Anita luisterde goed en mijn haar is nu op de perfecte lengte en weer vol en gezond!
Toon reactie salon...
Dit was de eerste keer voor mij. Anita heeft echt de tijd genomen voor mijn haar. Ze is vakkundig, geduldig en heel vriendelijk. Ze heeft mijn haar precies geknipt zoals ik wou, dus ik kom zeker terug!
Toon reactie salon...
Anita nam haar tijd om echt te luisteren naar wat ik wou. Ze heeft het goed met mij besproken en het eind resultaat is geweldig. Ben er echt heel blij mee! Ik zal vaker bij haar langs gaan als ik in de buurt ben!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Anita
Hairstylist met specialisme knippen, balayage, highlights, bruidsstyling, make-up
5.0
28 reviews

Over

Welkom in mijn nieuwe studio in Rotterdam-centrum! Als hairstylist heb ik een aantal specialisaties, waaronder: haarkleuringen zoals o.a. balayage, highlights, oldskool knippen met alle aandacht voor jou en wat past bij jouw gezichtsvorm en levensstijl. Verdere behandelingen zijn: haarverzorgingsbehandelingen, make-up- en haar voor evenementen, persoonlijk advies, DIY make-up workshops. Een andere specialisatie van mij waarmee ik mijn creativiteit gestart ben, is bruidsstyling. Met 14 jaar ervaring op zak in de bruidsbranche, ben je bij mij zeker ook aan het juiste adres. Bij aanstaande bruiden breng ik proefmake-up aan en maak ik o.a. romantische en boho bruidskapsels. Op de huwelijksdag, en op verzoek de proef ook aan huis, ben ik op locatie bij de aanstaande bruid om ze te voorzien van hun bruidsmake-up- en kapsel. Graag verwelkom ik jou in een luxe, geweldige ambiance en mooie experience als klant in het pand van The Gallery Salon Studios! Boek je via mijn eigen widget? widget.treatwell.nl/salon/studio-enya/

Behandelingen

Haar
Gezicht

Portfolio

Over

Studio Enya
Schiedamsedijk 3 (the gallery)
3011EB Rotterdam

Aan de Schiedamsedijk In Rotterdam vind je kapsalon Studio Enya. Je bent hier aan het juiste adres voor een knip- of kleurbehandeling, bruidskapsel en bruidsmake-up.

Eigenaresse Anita is een professional en neemt de tijd voor de behandelingen zodat jij even tot rust kunt komen. Anita is gespecialiseerd in kleuringen en bruidsstyling. Je kunt hier dan ook terecht voor proefmake-up en een proefkapsel als aanstaande bruid. Samen met Anita zal je de look bespreken voor de grote dag.

Goed om te weten: de salon is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, je kunt het beste uitstappen bij de halte Beurs-Blaak.

MaMaandag
12:0021:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
08:3021:00
ZoZondag
09:0013:00

Kappers in de buurt