Reviews

4,9
23 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik ben naar Dr.Ibrow gegaan voor een corrigerende behandeling van een totaal mislukt wenkbrauwen pmu wat ik eerder bij een andere salon heb laten zetten en zij heeft het gewoon kunnen fixen! Ik ben zeer tevreden! Mirjam van Elewout is super aardig, professioneel,voelde meteen op mijn gemaak en neemt alle tijd. Ik raad Dr.Ibrow iedereen aan !!
Nicole Moisa
één maand geleden
Ontzettend welkom en vertrouwd gevoel bij dr Ibrow. Goede uitleg en Mirjam is super perfectionistisch. Echt een aanrader!
Christina
één maand geleden
Mooie salon op een unieke locatie. Miriam is heel aardig een super nauwkeurig. Er wordt goed gekeken naar de vorm van je gezicht en op basis hiervan worden je wenkbrauwen geschetst. Je komt een paar keer terug om er voor te zorgen dag het eindresultaat helemaal naar wens is. Dit valt allemaal binnen de kosten.
Manon
5 maanden geleden
Super aardig en geduldig ! Luistert heel goed naar je en legt alles heel goed uit
Nicole
5 maanden geleden
Rania
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Studio Femme
Omval 18 (woonboot)
1096AA Amsterdam

Studio Femme is een kliniek volledig gespecialiseerd in permanente make-up. Mirjam, jouw specialiste, staat bekend om haar natuurlijke manier van werken en een langdurig mooi resultaat. Ze is op de hoogte van de laatste trends en technieken en volgt voortdurend masterclasses van toonaangevende specialisten. Bij Studio Femme wordt gewerkt met hoogwaardige organische pigmenten en de beste materialen omdat Mirjam streeft naar perfectie. Handig om te weten: de kliniek is gevestigd in een woonboot.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:3018:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:3018:30
Vrijdag
10:3016:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt