STUDIO NINA VAN VELUW

4,8
110 reviews
Derde Oosterparkstraat 88, Amsterdam, 1091KB
Vandaag open: 09:00 - 21:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,8
110 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ze zijn heel natuurlijk, prachtig!
Geweldig!
Ik vond het spannend want dit was mijn eerste keer. Gelukkig wist Saskia me al snel op mijn gemak te stellen en voor ik het wist lag ik ontspannen op de behandeltafel. De tijd vloog voorbij en ik ben heel erg blij met het resultaat 💓 Ik krijg veel complimenten uit mijn omgeving. Tot snel weer!
great
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Daisy
Wimperstyliste

Over

Daisy van den Bosch is All-Round wimper&wenkbrauw specialist bij s t u d i o n i n a v a n v e l u w. Daisy heeft meer dan 8 jaar ervaring als wimperstyliste. In november 2018 is ze bij Nina komen werken en 1 op 1 door haar begeleid en opgeleid. Daisy beheerst alle technieken, werkt zeer secuur en creëert op hoog niveau prachtige wimpersets en wenkbrauwen.

Behandelingen

Gezicht
Nina
4.8
18 reviews

Over

S t u d i o n i n a v a n v e l u w is gespecialiseerd in Permanente Make-Up, Microneedling, het zetten van wimperextentions, lashlifting en het epileren, threaden, shapen en verven van wenkbrauwen. Sinds 2014 heeft Nina verschillende certificaten behaald op het gebied van Permanente Make-Up en wimperextentions. In 2018 won ze tijdens de Lash World Cup in Amsterdam de 1e prijs in de categorie: Dramatic Volume, Master.

Behandelingen

Gezicht
Ontharen

Over

STUDIO NINA VAN VELUW
Derde Oosterparkstraat 88
1091KB Amsterdam

Studio Nina van Veluw aan de Derde Oosterparkstraat in Amsterdam-Oost, is o.a gespecialiseerd in permanente make-up, wimperextentions, lashlifting en het epileren, threaden, shapen en verven van wenkbrauwen. Je wordt hier ontvangen in een prachtig ingerichte studio, vol sfeer, ruimte en licht.

Ben je wat vroeg, kun je op de bank in de studio gerust even zitten wachten terwijl je je telefoon oplaadt, een tijdschrift leest of even achter je computer wil werken.

Sinds 2014 heeft ze verschillende certificaten behaald op het gebied van wimperextentions.

In 2018 won ze tijdens de Lash World Cup in Amsterdam de 1e prijs in de categorie: Dramatic Volume, Master.

Nina: “Ik streef er binnen mijn studio naar professioneel te werk te gaan en een prettige sfeer te creëren voor mijn klanten. Dit komt tot uiting doordat ik nauwgezet en zorgvuldig werk, de tijd neem, eerlijk ben naar mijn klanten, altijd voor het beste eindresultaat ga en ik mijn klanten elke dag met veel plezier ontvang.”

Je wordt vriendelijk verzocht je make-up te verwijderen voor de behandeling. Zo is er meer tijd beschikbaar voor het plaatsen of opvullen van de wimperextensions.

MaMaandag
09:0018:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
12:0018:00
Salonawards
Top Rated 2017

Schoonheidssalons in de buurt