Derde Oosterparkstraat 88, Amsterdam, 1091KB
Morgen open: 09:00 - 18:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,8
139 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Super fijne behandeling
Vriendelijk, ontspannen
Blij met mijn wenkbrauwen
Een fijne salon. Vriendelijke en deskundige medewerkers. Aanrader wat mij betreft!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Mini
4.8
13 reviews

Over

De zeer getalenteerde MINI is al 24 jaar werkzaam in de beautywereld. In 2014 heeft ze 4 jaar lang haar eigen zaak gehad in hartje Amsterdam. MINI heeft de juiste precisie en snelheid in haar vingers om jouw wenkbrauwen en wimpers te perfectioneren. Want een perfectionist is ze zeker!

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Nina
Eigenaar

Over

"4 specialisten onder één dak! Onze Permanente Make-Up, Wimper, Wenkbrauw en Haarspecialisten staan 6 dagen in de week voor u klaar. Nina: “Wij streven er binnen mijn studio naar professioneel te werk te gaan en een prettige sfeer te creëren voor onze cliënten. Dit komt tot uiting doordat wij nauwgezet en zorgvuldig werken, de tijd nemen voor u, eerlijk zijn, altijd voor het beste eindresultaat gaan en wij onze cliënten elke dag met veel plezier ontvangen.” De studio van Nina bevindt zich aan de Derde Oosterparkstraat 88 in Amsterdam Oost. Hier word je ontvangen in een prachtig ingerichte studio, sfeervol, ruim en licht. Tot binnenkort!" Over Nina van Veluw Sinds 2014 heeft Nina verschillende certificaten behaald op het gebied van Permanente Make-Up en wimperextentions. In 2018 won ze tijdens de Lash World Cup in Amsterdam de 1e prijs in de categorie: Dramatic Volume, Master.

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Daisy
Wimperstyliste
5.0
8 reviews

Over

Daisy van den Bosch is All-Round wimper&wenkbrauw specialist bij s t u d i o n i n a v a n v e l u w. Daisy heeft meer dan 8 jaar ervaring als wimper&wenkbrauw stylist. In november 2018 is ze bij Nina komen werken en 1 op 1 door haar begeleid en getraind. Daisy beheerst alle technieken, werkt zeer secuur en creëert op hoog niveau prachtige wimpersets en wenkbrauwen.

Behandelingen

Gezicht
Ontharen

Over

STUDIO NINA VAN VELUW
Derde Oosterparkstraat 88
1091KB Amsterdam

Studio Nina van Veluw aan de Derde Oosterparkstraat in Amsterdam-Oost, is o.a gespecialiseerd in permanente make-up, wimperextentions, lashlifting en het epileren, threaden, shapen en verven van wenkbrauwen. Je wordt hier ontvangen in een prachtig ingerichte studio, vol sfeer, ruimte en licht.

Ben je wat vroeg, kun je op de bank in de studio gerust even zitten wachten terwijl je je telefoon oplaadt, een tijdschrift leest of even achter je computer wil werken.

Sinds 2014 heeft ze verschillende certificaten behaald op het gebied van wimperextentions.

In 2018 won ze tijdens de Lash World Cup in Amsterdam de 1e prijs in de categorie: Dramatic Volume, Master.

Nina: “Ik streef er binnen mijn studio naar professioneel te werk te gaan en een prettige sfeer te creëren voor mijn klanten. Dit komt tot uiting doordat ik nauwgezet en zorgvuldig werk, de tijd neem, eerlijk ben naar mijn klanten, altijd voor het beste eindresultaat ga en ik mijn klanten elke dag met veel plezier ontvang.”

Je wordt vriendelijk verzocht je make-up te verwijderen voor de behandeling. Zo is er meer tijd beschikbaar voor het plaatsen of opvullen van de wimperextensions.

MaMaandag
09:0018:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
08:3018:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
09:0018:00
Salonawards
Top Rated 2017

Schoonheidssalons in de buurt