Havenstraat 59, Hilversum, 1211KH

Alle behandelingen

Reviews

5,0
15 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Perfecte ontspanning! Sandra hield goed rekening met persoonlijke wensen. Een verwarmde massagebank, fijne rustige sfeer maakte dit heel fijn.
Toon reactie salon...
Great experience overall. Would highly recommend
Toon reactie salon...
Mooie salon, stijlvol ingericht. Heerlijke ontspannen massage
Toon reactie salon...
Een van de beste massage die ik had. Heerlijk!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Vivian
Masseuse

Over

Vivian is een gediplomeerde masseuse met bijna 8 jaar ervaring. Zij heeft diverse opleidingen, cursussen en trainingen gevolgd. Haar specialisatie is onder andere schouder-, nek en rugklachten. Vivian voelt door haar sensitiviteit perfect aan wat het lichaam nodig heeft. Met haar stevige, maar toch ook zachte handen zorgt ze voor ontspanning en rust.

Behandelingen

Massage
Sandra
Masseuse

Over

Fysiek en mentaal mensen verder helpen door massagetechnieken te combineren, dat is de passie van Sandra. Daarom heeft zij zichzelf enorm breed geschoold met diverse opleidingen, cursussen en trainingen. Denk aan Guasha, Hoofdpijnmassage, Lage rugpijn massage, zwangerschapsmassage, triggerpoint, Bindweefsel, Klassieke massage, Haptische massage en Cupping.

Behandelingen

Massage
S
Sadia

Over

Sadia is een zeer ervaren masseuse met meer dan 8 jaar ervaring. Zij heeft opleidingen gevolgd in onder andere Deep tissue, sport- en Ayurvedische massage. Sadia heeft met haar massages tot doel om je beter in je vel te laten voelen en ruimte in je hoofd te geven. Dit doet zij door je spieren te bewerken en je even helemaal tot jezelf te laten komen.

Behandelingen

Massage
Merle
Masseuse

Over

Merle heeft 10 jaar ervaring als masseuse. Zij is begonnen bij een spa- en welness resort om uiteindelijk een eigen praktijk op te zetten en te doceren aan een toonaangevende massageopleiding. Haar specialisme is een down to earth, no nonse massage gebruikmakend van triggerpoint, deep tissue, bindweefsel en cupping. Merle is eigenaresse van Studio Release.

Behandelingen

Massage
Maartje
Masseuse

Over

Maartje heeft vele jaren ervaring als masseuse. Zij gelooft dat massage een onmisbare schakel is voor de positieve verandering in de mindset en het algehele welzijn. Maartje is gefascineerd door het menselijk lichaam en lichamelijke beweeglijkheid. Opleidingen die zij heeft genoten zijn naast cupping oa. klassieke-, haptische- en bindweefselmassage.

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Algemeen
Huisdiervriendelijk
Alleen volwassenen
LGBTQIA+ vriendelijk
Product
Natuurlijke ingrediënten
Proefdiervrije producten
Biologische producten
Internet
Gratis wifi
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd

Over

Studio Release
Havenstraat 59
1211KH Hilversum

Bij Studio Release in Hilversum ontsnap je even aan de druk van alledag met een geweldige massage, helemaal afgestemd op jouw behoeftes. Door kennis, ervaring en diverse massagetechnieken zoals deep tissue, cupping en triggerpoint te combineren, kunnen zij jou het beste resultaat bieden.

Op zoek naar innerlijke rust en minder stress? Of juist herstel en meer energie? Merle en haar team helpen je voor jezelf te zorgen met een unieke massage volledig op maat. De prachtige studio aan de Havenstraat in Hilversum zorgt voor de ultieme Zen-omgeving zodat jij je volledig op jezelf kan focussen.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Bushalte Hilversum, Boomberglaan op loopafstand.

Het team:
Eigenaresse Merle en haar team van 3 specialisten hebben de kennis en ervaring van diverse massagetechnieken zoals deep tissue, cupping en triggerpoint, zodat zij jou het beste resultaat bieden.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Ontspannen en relaxte sfeer.
  • Gespecialiseerd in: Unieke massages op maat.
  • De extra’s: Combinatie van verschillende massagetechnieken.
MaMaandag
11:0021:00
DiDinsdag
11:0021:00
WoWoensdag
11:0021:00
DoDonderdag
11:0021:00
VrVrijdag
11:0021:00
ZaZaterdag
11:0021:00
ZoZondag
11:0016:00

Massagesalons in de buurt