Studio VitaHealth

5,0
12 reviews
Bisschopmolenstraat 120 A, Etten-leur, 4876AR
Morgen open: 09:00 - 21:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

5,0
12 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Weer goed geholpen en bij kunnen praten..even met de feestdagen niet echt aan de regels gehouden maar samen met Berdina weer terug op het rechte pad door de motiverende woorden van haar..#nog10tegaan
Duidelijke uitleg over het traject en begeleid worden door iemand die kennis en ervaring heeft en verder kijkt dan alleen het fysieke stuk betreft gezondheid. Fijn!
Weer goed geholpen met mijn maandelijkse afspraak. Altijd een vriendelijk ontvangst en goed advies. Nu alles bij elkaar 20 kg afgevallen dus nog een klein stukje te gaan. Door de goede Kennis en antwoorden op je vragen word het allemaal wel.een stuk makkelijker. Kortom tevreden met het resultaat en de begeleiding..
Mijn naam is Miranda, 46 jaar en ik kan wel stellen dat MB mijn leven heeft veranderd. In 2021 voelde ik me zo slecht dat al mijn focus lag op de werkdag doorkomen. ’s Avonds en in het weekend was ik zo verschrikkelijk moe, dat een sociaal leven er niet meer in zat. Ook kwam ik van alleen ademhalen al aan. Bij een diëtiste terecht gekomen, maar die nam mij niet serieus. Uiteindelijk eind 2021 in contact gekomen met Berdina van Figuur Natuur. Wat een verademing. Klachten werden herkend EN serieus genomen. Inmiddels was er een (lichte) aandoening van de schildklier vastgesteld, waarvoor ik medicijnen slik. Berdina gaf mij aan dat voeding ook heel veel effect heeft op je schildklier. Terwijl ik dacht gezond bezig te zijn, bleek dat ik voedingsmiddelen at die juist een negatief effect hadden op mijn schildklier. Nooit geweten! Uit mijn bloedtest kwamen ook een aantal schrikbarende waarden. Een (ernstig!) vitamime B12 en vitamine D tekort. Een tekort aan magnesium en zink. Ik heb de waarden ook naar mijn huisarts doorgestuurd en die heeft me meteen vitamine B12 injecties gegeven en een hoog gedoseerd vitamine D supplement voorgeschreven. Terwijl ik al jaren een supplement met vitamine D slikte (en magnesium en calcium). Met deze supplementen gestopt en op advies van Berdina overgestapt naar hoogwaardige supplementen die het lichaam wel opneemt. Ook mijn verhouding omega 3 en omega 6 vetten was uit balans. Omega 3 was 1 en omega 6 was 11! Met een hoogwaardige omega 3 olie deze verhouding teruggebracht naar 1 op 2. Begin 2022 gestart met het voedingsplan op maat. Hoe fijn was dat. Een plan gemaakt op je eigen bloedwaarden met een lijst met voedingsmiddelen die goed voor je zijn. Het voelde ook niet als een dieet. Het is heel fijn om voedingsmiddelen te eten die goed zijn voor je lijf. Wat voel je je daar beter door! Nu zijn we een jaar verder en ik kan wel stellen dat mijn leven is veranderd. Ik ben bijna 15 kilo lichter, bruis van de energie, doe 2x per week aan krachttraining met een personal trainer en voel me fantastisch. Het is heel fijn om te weten dat als je een keer uit de band springt je heel makkelijk kunt terugvallen op de voedingsmiddelen die goed voor je zijn. Kortom, ik ben in balans en daar ben ik Berdina heel dankbaar voor!
Altijd weer heerlijk om te komen sporten bij jullie. Met een goed voldaan gevoel naar huis.
Toon meer reviews...

Over

Studio VitaHealth
Bisschopmolenstraat 120 A
4876AR Etten-leur

x

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
09:0014:00
ZaZaterdag
09:0013:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt