Reviews

4,3
5 reviews
De behandeling was erg goed. De studio schakelt een bedrijf in die voorziet in masseurs. De behandeling vond plaats in een kelder. Ondanks de ambiance van de kelder is het absoluut een aanrader.
Anoniem
9 maanden geleden
Anoniem
2 jaar geleden
Personal training met een hoofdletter P. De ruimte en apparatuur biedt veel mogelijkheden voor een op maat gemaakte training. Locatie naast Vondelpark waardoor rondje cardio ook mogelijk is. Don is deskundig, professioneel en heeft veel humor. Heeft ook nog eens jaren ervaring met Sportvasten. Fijn getraind - ga zeker terug!
Marleen
2 jaar geleden
Ditty
2 jaar geleden
Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Heb lekker getraind. Ga hier zeker weer komen!
Donny
2 jaar geleden

Over

Studio Vondel
Vondelstraat 11 e
1054GC Amsterdam

Studio Vondel, een studio waar je terecht kunt voor personal training, groepstrainingen, massages en voedingsadvies. Met personal training werk je het meest effectief aan je lichaam, waardoor je op een doelgerichte en snelle manier het lichaam krijgt dat je graag wilt. Behalve persoonlijke aandacht, kun je ook meedoen aan de Small Group Trainingen, waarbij je met twee tot zes personen hardlooptraining, yoga of een Super Circuit volgt. Ook voor bedrijven en instellingen is dit dé partner in sport.

Maandag
07:0016:00
Dinsdag
07:0021:00
Woensdag
07:0016:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
07:0016:00
Zaterdag
08:0015:00
Zondag
Gesloten

Fitnesscentra in de buurt