Reviews

4,1
36 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Karina Ceulen
2 maanden geleden
Ik vind de salon er mooi uit zien. De medewerkers zijn vriendelijk. En ik ben goed geholpen tijdens mijn french manicure.
Danique De boorder
4 maanden geleden
Bovenlip is geharst, huid was meegetrokken...
Jessica Juliao martins
5 maanden geleden
Heerlijke gezichtsbehandeling met goede adviezen hoe ik mijn huid beter kan verzorgen! Ik ga zeker nog eens boeken.
Malou Jongejans
7 maanden geleden
2 maanden geleden hier geweest en werd geholpen door 2 leuke spontane jonge meiden . Volgens mij waren ze zussen.. lief en professioneel geholpen. Dat ik graag terug wilde komen. zo ging ik vorige week weer.Alleen nu waren er 2 andere dames, wat oudere dame en eentje superlang haar. En de vriendelijkheid en professionaliteit was erg ver te zoeken. Wat een onprettige ervaring, kortaf, geen antwoord op me vragen. Ik wilde graag iets doen met me haar. Maar ze hadden "geen tijd" .. besef dat ik ruim 25 min heb gewacht voordat ik onder de zonnebank kon, en de kapster geen klanten aan het behandelen was in de kapsalon. Ze was alleen druk aan het heen en weer lopen naar de schoonheidsruimte. Tijdens het wachten, geen drinke aangeboden gekregen niks! Na het zonnen liep ik naar buiten en er werd me niks gezegd , vorige keer werd gewoon netjes gevraagd of het goed ging en of ik nog aftersun wilde. IK KOM HIER NIET MEER! Jammer dat die meiden er waren, die waren tenminste wel klantvriendelijk!
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Sun & Beautysalon Murano
Teakhout 154
1507EM Zaandam

Bij Sun & Beautysalon Murano kun je in een sfeervolle ambiance terecht voor sun, nails, beauty en hair. Het personeel adviseert je vakkundig hoe je ‘verstandig’ kunt zonnen met de nieuwste apparatuur. Wil je mooie nagels en verzorgde handen dan wordt dit gerealiseerd door de professionele nagelstyliste. Een mooie huid krijg je in de beautysalon met producten van Dermalogica. De schoonheidsspecialisten informeren je graag over de producten en geven advies op maat. En tot slot zorgen de gediplomeerde en ervaren kapsters voor nieuwe kapsels bij kinderen, mannen en vrouwen.

Maandag
09:0022:00
Dinsdag
09:0022:00
Woensdag
09:0022:00
Donderdag
09:0022:00
Vrijdag
09:0022:00
Zaterdag
10:0021:00
Zondag
10:0020:00

Schoonheidssalons in de buurt