Reviews

3,9
166 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Vriendelijk personeel, werd meteen geholpen. Ben zeer tevreden met de manicure en zal zeker een keer teruggaan
Daniela
2 dagen geleden
Ik had online een afspraak gemaakt voor acrylnagels en ik was meteen aan de beurt. Ik had een foto bij als voorbeeld. Ben door 2 heren geholpen en de tweede heeft bijna geen woord gesproken. Maar dat vond ik niet erg. Hij heeft op zich netjes gewerkt alleen was hij heel hardhandig met het vijlen, zo erg dat het heel pijnlijk was. Ook zijn de nagels iets te smal/ovaal gevijld dan op de foto als voorbeeld. Ga zeker terug voor het opvullen.
Anoniem
17 dagen geleden
De salon werkt snel en goed op afspraak. De mensen zijn heel spraakzaam en gezellig!
alison rooijakkers
24 dagen geleden
Anoniem
één maand geleden
Heb lang moeten wachten voordat ik aan de beurt was, terwijl ik gewoon een afspraak had. Er werd enorm hard gevijld met machine waardoor mijn nagels afbraken en er nieuwe tips op moesten. Ook moest ik deze keer €35 betalen voor het opvullen, de vorige keer €30. Komt niet overeen met de prijzen die op treatwell worden aangegeven. Jammer.
Anoniem
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Sun & Nails Studio
Winkelcentrum Woensel 116
5625AG Eindhoven

Ben je vaak in Winkelcentrum Woensel te vinden of woon of werk je in de buurt? Hier zit Sun & Nails Studio en het team voorziet jou graag van een set mooie nagels. Je kan hier terecht voor manicure, pedicure, gellak, naildesign, solar nagels en acrylnagels. Toevallig ook toe aan een set nieuwe wimperextensions? Boek dan meteen ook deze behandeling bij deze salon.

Maandag
11:0020:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0019:00
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt