Sunday's Smileffect - Den Bosch

Hinthamerstraat 86 A, 5211MS Den Bosch. Onderdeel van Sunday's Smileffect.
3,6
12 reviews
Hinthamerstraat 86 A, 5211MS Den Bosch. Onderdeel van Sunday's Smileffect.

Reviews

3,6
12 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Niet tevreden, weinig resultaat. Zonde van geld.
Klant
één maand geleden
Er staat tanden bleken maar blijkt niet echt bleken te zijn.
Chantal
3 maanden geleden
oksana
4 maanden geleden
Ik had een kortingsbon middels spaarpunten, dus 39,95. Mijn reservering bleek niet doorgekomen. De hartelijke medewerkster wilde me wel helpen al moest ze na een half uur weg. Ze vroeg me of mijn eerdere ervaring elders met tandbleken bevallen was. Want een klant van haar was teleurgesteld na de behandeling, verwacht er niet te veel van, zei ze. Deed ik ook niet. Een andere, iets minder bereide medewerkster nam het over omdat de 1e dame bijna weg woest. Ze zweette van het schoonmaken en excuseerde zich ervoor, Geen probleem, het was trouwens een warme dag en ze hebben geen airco daar. Er ontstond wat gepraat tussen hun met welke kant van het borstellapje gepoetst moest worden. De 2e dame werd zenuwachtig van de 1e dame, zei ze. Ik had van begin af aan het gevoel dat die 2 elkaar niet lagen maar ik vond het wel grappig om te zien hoe ze er allebei wat van probeerden te maken. Na 5 minuten vertrok de eerste medewerkster en ging de 2e door. Tijdens de behandeling werd ze steeds aardiger. Ik voelde me wel goed behandeld. De eerste 15 minuten ging snel voorbij, gelukkig, want het is niet echt comfortabel met het bitje in je mond. In de pauze zag ik meteen dat mijn gebit witter was, joepie! Het 2e deel van de behandeling heb ik dus met een blij gevoel afgewerkt. Contact verliep overigens goed. Ze drong me verder niets op, ik besloot zelf nog een busje onderhoudspasta van 14,50 aan te schaffen. Kortom: weer een ervaring rijker en 54,45 armer voor een beter resultaat dan ik had verwacht!
Feetje
5 maanden geleden
Goede service. Had gehoopt dat mijn tanden wat meer gebleekt zouden zijn, hopelijk bij de tweede behandeling meer resultaat.
Chantal
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Sunday's Smileffect - Den Bosch
Hinthamerstraat 86 A
5211MS Den Bosch

Lachen is gezond, maar durf jij breeduit te lachen? Nee? Dan ben je niet alleen! Naarmate we ouder worden, treden er verkleuringen op aan ons gebit. Dit gebeurt onder invloed van voeding, rode wijn, koffie, thee, kruiden, maar ook roken leidt tot verkleuring. Sunday's op de Hinthamerstraat in Den Bosch biedt de soft dental brightening behandeling van smileffect® aan, voor een natural white smile in 30 minuten. Wat je moet doen? Relaxed achterover zitten in een comfy chair, terwijl een zachte brightening gel in combinatie met LED-licht het werk doet. Een veilige, snelle en comfortabele behandeling voor een natuurlijk wit effect. Let op: tanden witten is mogelijk vanaf 18 jaar.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0020:00
Zondag
10:0018:00

Schoonheidssalons in de buurt