Sunday's Smileffect - Lisse

De Madelief 6, 2161EX Lisse. Onderdeel van Sunday's Smileffect.
4,2
10 reviews
De Madelief 6, 2161EX Lisse. Onderdeel van Sunday's Smileffect.

Reviews

4,2
10 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Niet veel verbetering
Anoniem
één maand geleden
Dion
3 maanden geleden
De benadering en bejegening was prima, de medewerkster leek ook voldoende kennis te bezitten. Wat heel jammer was dat mijn partner (we waren met zijn tweeën) erg veel pijn kreeg en daardoor de behandeling moest stoppen. Het bedrag werd niet in rekening gebracht maar de korting, die wordt aangegeven als je met zijn tweeën komt werd niet meer gerekend kwam ik later achter. Wat ik klungelig vond is dat je via de website allerlei persoonlijke gegevens moest invullen en vervolgens ter plaatse wederom op papier. De dame legde wel uit dat dit nog veranderd.
Tello Neckheim
6 maanden geleden
Angela
7 maanden geleden
Ik heb een super positieve ervaring gehad! Ik had het nog nooit eerder gedaan en was erg blij dat de lieve dame een uitgebreide uitleg gaf en mij op mijn gemak liet voelen. Ik kom zeker terug in Lisse, heel erg bedankt!
Nikki
10 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Sunday's Smileffect - Lisse
De Madelief 6
2161EX Lisse

Lachen is gezond, maar durf jij breeduit te lachen? Nee? Dan ben je niet alleen! Naarmate we ouder worden, treden er verkleuringen op aan ons gebit. Dit gebeurt onder invloed van voeding, rode wijn, koffie, thee, kruiden, maar ook roken leidt tot verkleuring. Sunday's op de Madelief in Lisse biedt de soft dental brightening behandeling van smileffect® aan, voor een natural white smile in 30 minuten. Wat je moet doen? Relaxed achterover zitten in een comfy chair, terwijl een zachte brightening gel in combinatie met LED-licht het werk doet. Een veilige, snelle en comfortabele behandeling voor een natuurlijk wit effect. Let op: tanden witten is mogelijk vanaf 18 jaar.

Maandag
10:0021:00
Dinsdag
10:0021:00
Woensdag
10:0021:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0021:00
Zaterdag
10:0020:00
Zondag
12:0018:00

Schoonheidssalons in de buurt