Reviews

3,8
13 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Really nice lady who take of me and explained everything , treatment was nice , gained between 3/4 teint but maybe I expected just a little bit more
marzetti kimberley
2 maanden geleden
Die dame was heel aardig en had een goed humeur. Ze was zeer vriendelijk en de behandeling was zeker geslaagd !!!
mariam
9 maanden geleden
Vriendelijke service en goed resultaat!
Anoniem
10 maanden geleden
De dame die me hielp was erg vriendelijk en heeft alles goed uitgelegd. Toen ik klaar was waren mijn tanden een stuk witter, echter na een uur was het effect al weer weg waar ik erg teleurgesteld over was. Dus ik zou dit niet nog een keer doen.
Anoniem
één jaar geleden
Ik vond het fijn van te voren te weten dat het een formule binnen Sunday's is. Dat zegt voor mij namelijk dat het wel professioneel moet zijn. En dit was het ook! Ik ben heel goed geholpen door Farah. Ze gaf veel uitleg waardoor ik precies wist wat ik kon verwachten. Het resultaat was ook mooi, ik ben 8 tinten lichter gegaan. Ik kom zeker terug, ook meteen voor een zonnebankje natuurlijk :-)
Anoniem
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Sunday's Smileffect - Stadhouderskade
Stadhouderskade 91
1073AV Amsterdam

Lachen is gezond, maar durf jij breeduit te lachen? Nee? Dan ben je niet alleen! Naarmate we ouder worden, treden er verkleuringen op aan ons gebit. Dit gebeurt onder invloed van voeding, rode wijn, koffie, thee, kruiden, maar ook roken leidt tot verkleuring. Sunday's op de Stadhouderskade in Amsterdam biedt de soft dental brightening behandeling van smileffect® aan, voor een natural white smile in 30 minuten. Wat je moet doen? Relaxed achterover zitten in een comfy chair, terwijl een zachte brightening gel in combinatie met LED-licht het werk doet. Een veilige, snelle en comfortabele behandeling voor een natuurlijk wit effect. Let op: tanden witten is mogelijk vanaf 18 jaar.

Maandag
10:0018:00
Dinsdag
11:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
11:0018:00
Zondag
11:0018:00

Schoonheidssalons in de buurt