Reviews

4,3
4 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Fijne eerste ervaring. Resultaat was naar verwachting.
Jeffrey van Alfen
één maand geleden
We (mijn vrouw en ik) hebben samen een bezoek gebracht. We werden erg vriendelijk en enthousiast begroet. Keurig op de afgesproken tijd geholpen daarns kregen we een duidelijke uitleg hoe tandenbleken uitgevoerd word. De stoelen waar je toch meer dan 3 kwartier inzit zaten prima. Speciale bril op en laat de lamp zijn werk doen. Mijn tanden waren 8 tinten witter en die van mijn vrouw 12 tinten. Nadat onze sessie was voltooid krijgen we instructie voor het behoud van onze witte tanden.
Anoniem
3 maanden geleden
Deskundige begeleiding en prettig in de omgang. Waar voir je geld
Caroline Rijneveld
3 maanden geleden
Ik ben erg tevreden met de behandeling en de salon. Fijne, comfortabele stoelen met ingebouwde muziekboxjes, een schone omgeving en aardige medewerkster. Het was voor mij wel even schrikken om te zien hoe veel vlekjes er op mijn tanden waren gekomen na de behandeling, maar mij werd verteld dat deze binnen enkele dagen zouden wegtrekken, inmiddels -een halve dag verder- zijn ze al zo goed als verdwenen! Top, ik ben blij met het resultaat.
Samira Charroud
10 maanden geleden

Over

Sunday's Smileffect - Utrecht
Seinedreef 116 -118
3562KT Utrecht

Lachen is gezond, maar durf jij breeduit te lachen? Nee? Dan ben je niet alleen! Naarmate we ouder worden, treden er verkleuringen op aan ons gebit. Dit gebeurt onder invloed van voeding, rode wijn, koffie, thee, kruiden, maar ook roken leidt tot verkleuring. Sunday's op de Seinedreef in Utrecht biedt de soft dental brightening behandeling van smileffect® aan, voor een natural white smile in 30 minuten. Wat je moet doen? Relaxed achterover zitten in een comfy chair, terwijl een zachte brightening gel in combinatie met LED-licht het werk doet. Een veilige, snelle en comfortabele behandeling voor een natuurlijk wit effect. Let op: tanden witten is mogelijk vanaf 18 jaar.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
15:0018:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt