Sunday's Smileffect - Voorburg

Koningin Julianalaan 372 b, 2274JV Voorburg. Onderdeel van Sunday's Smileffect.
4,3
13 reviews
Koningin Julianalaan 372 b, 2274JV Voorburg. Onderdeel van Sunday's Smileffect.

Alle behandelingen

Reviews

4,3
13 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ascha
3 maanden geleden
Vriendelijk personeel effect van tanden bleken viel beetje tegen maar wellicht na 2e behandeling beter. Iets meer privacy had ik prettiger gevonden
Erik
één jaar geleden
Ik ben zeer enthousiast geworden door mijn dochter. Prachtig, wat een natuurlijk resultaat! Uiteindelijk ben ik zelf overstag gegaan en kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben! Prima ontvangen en uitleg top!
Priscilla
één jaar geleden
Keurig, schoon en vriendelijke mensen!
Colette
2 jaar geleden
Allereerst: de salon heeft mijn ontevredenheid serieus genomen : ik mag terug komen voor 2e behandeling zonder extra kosten. Dat is een hele klantgerichte actie. Toch deel ik graag mijn mening om er voor te zorgen dat de kwaliteit in de toekomst beter wordt: 1. Ik werd geholpen door jongedame die het nog moest leren, vriendelijk maar onzeker. Gaf mij niet het gevoel dat ik in goede handen was bij een professional; ik vond het zelf spannend maar daar lag niet de nadruk. 2. De ruimte kan niet worden afgesloten. Je zit in een oncomfortabele houding: met een bit in. Ik hoef, net als dat ik onder de zonnebank ga, niet publiek gezien te worden. Als mensen naar het toilet gingen keken ze altijd even om het hoekje. 3. De senior in de zaak ging een sales gesprek aan met een andere klant. Deze dame had veel vragen. Ik ook. Daar ging het echter niet om. "Deze mevrouw kijkt even mee". Ongevraagd. "Ja kijk maar even, dan spuiten we hier gel in." Pas toen ik aangaf dat ik geen behoefte had om half Voorburg mee te laten kijken werd het sales gesprek op een andere plek voortgezet. 4. Het resultaat was minder sterk dan gehoopt. Omdat ik hier niet tevreden over was is aangeboden een tweede behandeling uit te voeren, een week nadien. Dit staat gepland. 5. Ik heb geen advies gekregen over welke voeding ik de rest van de dag mocht gebruiken: wel of geen gekleurde gerechten ? 6. De senior komt de junior helpen, maar trekt pas na enige tijd handschoenen aan. Met blote handen aan het bitje en de spuit. Kortom, een kritische klant die niet helemaal happy is met de behandeling. Mijn advies zou zijn: schoenmaker blijf bij je leest. Geef je klant het gevoel dat hij bij jou in handen is van een vakman.
Hanneke
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Sunday's Smileffect - Voorburg
Koningin Julianalaan 372 b
2274JV Voorburg

Lachen is gezond, maar durf jij breeduit te lachen? Nee? Dan ben je niet alleen! Kom langs bij Sunday's op de Koningin Julianalaan in Voorburg. Naarmate we ouder worden, treden er verkleuringen op aan ons gebit. Dit gebeurt onder invloed van voeding, rode wijn, koffie, thee, kruiden, maar ook roken leidt tot verkleuring. Sunday's biedt de soft dental brightening behandeling van smileffect® aan, voor een natural white smile in 30 minuten. Wat je moet doen? Relaxed achterover zitten in een comfy chair, terwijl een zachte brightening gel in combinatie met LED-licht het werk doet. Een veilige, snelle en comfortabele behandeling voor een natuurlijk wit effect.

Let op: tanden witten is mogelijk vanaf 18 jaar.

Maandag
09:3021:00
Dinsdag
09:3021:00
Woensdag
09:3021:00
Donderdag
09:3021:00
Vrijdag
09:3021:00
Zaterdag
09:3019:00
Zondag
09:3019:00

Schoonheidssalons in de buurt