Reviews

3,5
9 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Prima geholpen, maar weinig tot geen effect helaas.
Chantal
2 maanden geleden
Ik heb een nieuwe afspraak gemaakt, mijn tanden zien er opgefrist uit en een paar tinten witter (geen Gerard Joling-effect)
Anoniem
5 maanden geleden
Anne
7 maanden geleden
Ik moet heel eerlijk zeggen dat de behandeling behoorlijk tegenviel ik zie totaal geen resultaat, toen ik daar was leken m'n tanden wel een stuk witter maar eenmaal thuis vergelijken met een foto is er totaal geen verschil te zien een dag later, terwijl ik me aan de afspraak heb gehouden. Zéér jammer
Marcia
7 maanden geleden
Anoniem
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Sunday's Smileffect - Zwolle
Melkmarkt 36
8011MD Zwolle

Lachen is gezond, maar durf jij breeduit te lachen? Nee? Dan ben je niet alleen! Naarmate we ouder worden, treden er verkleuringen op aan ons gebit. Dit gebeurt onder invloed van voeding, rode wijn, koffie, thee, kruiden, maar ook roken leidt tot verkleuring. Sunday's op de Melkmarkt in Zwolle biedt de soft dental brightening behandeling van smileffect® aan, voor een natural white smile in 30 minuten. Wat je moet doen? Relaxed achterover zitten in een comfy chair, terwijl een zachte brightening gel in combinatie met LED-licht het werk doet. Een veilige, snelle en comfortabele behandeling voor een natuurlijk wit effect. Let op: tanden witten is mogelijk vanaf 18 jaar.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
10:0015:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt