Sunday's Smileffect - Almere

Spoordreef 43, 1315GL Almere. Onderdeel van Sunday's Smileffect.
3,8
30 reviews
Spoordreef 43, 1315GL Almere. Onderdeel van Sunday's Smileffect.

Reviews

3,8
30 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Jeannette
één dag geleden
Behandeling zelf prima.Vorig jaar gebleekt, dat was groter effect dan dit keer. Waarschijnlijk na 2 maanden weer. Informatie of advies na de behandeling miste ik heel erg. Dat kwam ik pas achter toen ik thuis was en allerlei vragen naar boven kwamen.
Anoniem
14 dagen geleden
stanley
14 dagen geleden
Dit was voor mij de 2e smile effect behandeling en alweer een heel mooi resultaat. De 1e keer 7 tinten witter en de laatste keer 6 tinten. Het enige dat je moet hebben is geduld. De behandeling is compleet pijnloos je moet alleen 2x 20 minuten goed stil zitten voor het beste resultaat. De stoel is echter zeer comfortabel. Super vriendelijk geholpen en de hygiëne staat echt met stip op 1, heel belangrijk. Ik ben weer superblij met het resultaat en de professionaliteit van Marieke. Kortom zeer blij! En ik ga zeker na een aantal maanden weer terug. Bedankt!
Esther
één maand geleden
De salon is heel fijn en super aardig personeel. Mijn voortanden zijn een stuk witter geworden alleen mijn hoektanden niet echt. Vooral me linkerhoektand bijna niet. Ik heb het idee dat er niet genoeg gel bij mijn linkerhoektand zat waardoor die dus niet echt goed is meegenomen. Maar bij me vriend heeft het wel beter geholpen! Hij is 10 tinten lichter zelfs!
Sharina
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Sunday's Smileffect - Almere
Spoordreef 43
1315GL Almere

Lachen is gezond, maar durf jij breeduit te lachen? Nee? Dan ben je niet alleen! Naarmate we ouder worden, treden er verkleuringen op aan ons gebit. Dit gebeurt onder invloed van voeding, rode wijn, koffie, thee, kruiden, maar ook roken leidt tot verkleuring. Sunday's op de Spoordreef in Almere biedt de soft dental brightening behandeling van smileffect® aan, voor een natuurlijke stralend witte glimlach in 30 minuten. Wat je moet doen? Relaxed achterover zitten in een comfortabele stoel, terwijl een zachte brightening gel in combinatie met LED-licht het werk doet. Een veilige, snelle en comfortabele behandeling voor een natuurlijk wit effect. Let op: tanden witten is mogelijk vanaf 18 jaar.

Maandag
11:0019:45
Dinsdag
11:0019:45
Woensdag
11:0019:45
Donderdag
11:0019:45
Vrijdag
11:0019:45
Zaterdag
11:0018:00
Zondag
11:0018:00

Schoonheidssalons in de buurt