Swiss Hands

5,0
134 reviews
Tortellaan 20, Den Haag
Morgen open: 10:00 - 21:00

Alle behandelingen

Reviews

5,0
134 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Sublime!
5 star is not enough; this lady has a gem.. thanks in a million
Laurence has incredible attention to detail. This is noticeable from the moment you arrive until you leave. The massage was relaxing, comfortable to receive, and exactly what I needed. She is also really knowledgeable; which makes the experience not just pleasant, but an effective and professional relaxing treatment. Thank you so much!
Heel relaxend en professioneel.
Devine Lomi Lomi, merci Laurence!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Laurence
Massage Practitioner
5.0
102 reviews

Over

Laurence Wildner-Santschy is een sensitieve, creatieve en artistieke duizendpoot, geboren in Genève, Zwitserland. Door het gebruik van haar handen ontdekte Laurence dat ze, naast een grafisch oog (ze werkt nu al 20 jaar als grafisch ontwerper), ook een geboren talent voor massage heeft. Na het volgen van diverse massage-opleidingen en -trainingen ontwikkelde Laurence haar eigen standaard voor ontspanningsmassage. Door oog te hebben (met Zwitserse precisie) voor details weet zij als geen ander een totaalbeleving te creëren. Ze gebruikt technieken uit verschillende massages en integreert ze in haar eigen stijl om u een unieke en persoonlijke ervaring te bieden. Durft u echt te ontspannen? U bent bij Laurence zonder twijfel in goede (Zwitserse) handen!

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Wat onze klanten zeggen over Laurence

Zorgzaam13
Professioneel8
Vakkundig8
Uitzonderlijk6

Over

Swiss Hands
Tortellaan 20
Den Haag

Vlakbij het strand van Kijkduin, bij Swiss Hands, in de rustgevende Vogelwijk in Den Haag, kun je terecht voor een liefdevolle, verzorgende massage helemaal voor jezelf.

Maak je los van al je dagelijkse zorgen en herstel de connectie tussen hoofd, lichaam en ziel. In het gezellige, atmosferische 'nest' van de Zwitserse Laurence ervaar je warmte, geuren, kleuren, ontspannende muziek en gebruik van zachte materialen. Je krijgt hier dan ook de aandacht die je verdient. De massages zijn geschikt om klachten te verminderen, maar vooral ook om jouw evenwicht te herstellen.

Let op: in de salon worden alleen vrouwen behandeld.

Handig om te weten: de massagepraktijk vind je op de 3e verdieping, er is geen lift aanwezig. Je kunt gratis parkeren in de buurt.

MaMaandag
10:0021:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
10:0021:00
ZoZondag
10:0021:00

Massagesalons in de buurt