Swiss Hands

Tortellaan 20, Den Haag
4,9
32 reviews
Tortellaan 20, Den Haag

Alle behandelingen

Reviews

4,9
32 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Laurence is very attentive and made sure everything was in line with the RIVM-guidelines. This was my first lomi lomi massage and it ended up being the first massage I could really relax. Like Laurence said afterwords, you don't know where she is and that ensures that you're really in the moment (I usually tend to make a grocery list while getting a massage..) I would definitely recommend Laurence and the massage!
Laurence is een engel!
Heerlijk ontspannen, Laurence heeft een rustige uitstraling en manier v doen. Ze werkte heel relaxed ad voeten en ik vond het heerlijk ontspannen. Ik kan Laurence bij iedereen aanraden met welke behandeling dan ook. Na afloop een heerlijk kopje thee om de zorgzame en bekwamen behandeling rustig af te ronden.
Was erg fijn!
Heerlijke massage gehad in een warme, ontspannende omgeving. De muziek, de producten, de geuren, alles klopte gewoon.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Laurence
Massage Practitioner
5.0
20 reviews

Over

Laurence Wildner-Santschy is een sensitieve, creatieve en artistieke duizendpoot, geboren in Genève, Zwitserland. Door het gebruik van haar handen ontdekte Laurence dat ze, naast een grafisch oog (ze werkt nu al 18 jaar als grafisch ontwerper), ook een geboren talent voor massage heeft. Na het volgen van diverse massage-opleidingen en -trainingen ontwikkelde Laurence haar eigen standaard voor ontspanningsmassage. Door oog te hebben (met Zwitserse precisie) voor details weet zij als geen ander een totaalbeleving te creëren. Ze gebruikt technieken uit verschillende massages en integreert ze in haar eigen stijl om u een unieke en persoonlijke ervaring te bieden. Durft u echt te ontspannen? U bent bij Laurence zonder twijfel in goede (Zwitserse) handen!

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Over

Swiss Hands
Tortellaan 20
Den Haag

Vlakbij het strand van Kijkduin, bij Swiss Hands, in de rustgevende Vogelwijk in Den Haag, kun je terecht voor een liefdevolle, verzorgende massage helemaal voor jezelf.

Maak je los van al je dagelijkse zorgen en herstel de connectie tussen hoofd, lichaam en ziel. In het gezellige, atmosferische 'nest' van de Zwitserse Laurence ervaar je warmte, geuren, kleuren, ontspannende muziek en gebruik van zachte materialen. Je krijgt hier dan ook de aandacht die je verdient. De massages zijn geschikt om klachten te verminderen, maar vooral ook om jouw evenwicht te herstellen.

Handig om te weten: de massagepraktijk vind je op de 3e verdieping, er is geen lift aanwezig. Je kunt gratis parkeren in de buurt.

Let op: in de salon worden alleen vrouwen behandeld en het is niet mogelijk om te pinnen.

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0021:00
ZaZaterdag
09:0021:00
ZoZondag
09:0021:00

Massagesalons in de buurt