Tortellaan 20, Den Haag
Vandaag open: 09:00 - 21:00

Alle behandelingen

Reviews

4,9
73 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
I had an intuitive massage with Laurence. I can’t give too much detail about the massage because it was so relaxing I was drifting in and out of sleep - I think that says quite a lot though! The practice room is a secret haven away from the world. Laurence is warm, welcoming, friendly and great at what she does. This wasn’t my first massage here and its not my last either!
Wat een ontzettend fijne sfeer, Laurence heeft oprechte aandacht in het moment. De beste massage die ik heb gehad
Heerlijke massage, met veel persoonlijke aandacht, en een serene, prettige ervaring. Laurence is heel professioneel en vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar!
Laurence is so lovely and warm and her massages are exquisite.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Laurence
Massage Practitioner
5.0
53 reviews

Over

Laurence Wildner-Santschy is een sensitieve, creatieve en artistieke duizendpoot, geboren in Genève, Zwitserland. Door het gebruik van haar handen ontdekte Laurence dat ze, naast een grafisch oog (ze werkt nu al 20 jaar als grafisch ontwerper), ook een geboren talent voor massage heeft. Na het volgen van diverse massage-opleidingen en -trainingen ontwikkelde Laurence haar eigen standaard voor ontspanningsmassage. Door oog te hebben (met Zwitserse precisie) voor details weet zij als geen ander een totaalbeleving te creëren. Ze gebruikt technieken uit verschillende massages en integreert ze in haar eigen stijl om u een unieke en persoonlijke ervaring te bieden. Durft u echt te ontspannen? U bent bij Laurence zonder twijfel in goede (Zwitserse) handen!

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Wat onze klanten zeggen over Laurence

Zorgzaam9

Over

Swiss Hands
Tortellaan 20
Den Haag

Vlakbij het strand van Kijkduin, bij Swiss Hands, in de rustgevende Vogelwijk in Den Haag, kun je terecht voor een liefdevolle, verzorgende massage helemaal voor jezelf.

Maak je los van al je dagelijkse zorgen en herstel de connectie tussen hoofd, lichaam en ziel. In het gezellige, atmosferische 'nest' van de Zwitserse Laurence ervaar je warmte, geuren, kleuren, ontspannende muziek en gebruik van zachte materialen. Je krijgt hier dan ook de aandacht die je verdient. De massages zijn geschikt om klachten te verminderen, maar vooral ook om jouw evenwicht te herstellen.

Let op: in de salon worden alleen vrouwen behandeld.

Handig om te weten: de massagepraktijk vind je op de 3e verdieping, er is geen lift aanwezig. Je kunt gratis parkeren in de buurt.

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0021:00
ZaZaterdag
09:0021:00
ZoZondag
09:0021:00

Massagesalons in de buurt