Schere 97, Rotterdam

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

5,0
6 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
In 1 woord: Super! Na elke massage voel ik me weer als herboren! Syl luistert naar je wensen en past haar massage aan op jouw wensen. Ontzettend vriendelijke dame! Salon ziet er altijd spik en span uit! Heerlijk ontspannen sfeertje erbij. Er is letterlijk aan elk klein detail gedacht. Voor mij voortaan alleen maar massages bij Syl!
Toon reactie salon...
Ik kom heel graag bij Szilvia/Sylayurmassage. Het is een hele fijne serene rustgevende ruimte. Bij mij werd de massage fijn (samen) afgestemd op mijn klachten en wensen. Zo begon Szilvia klachtgericht en ging over op ontspanningsmassage technieken. Ik heb vaak de neiging te blijven kletsen maar al snel zorgt de massage voor zo’n ontspanning dat ik de wereld om me heen vergeet. Door de massage voel ik mijn lijf weer;) (op de goede manier). Een waar kadootje voor jezelf en je lijf.
Altijd vriendelijk, Sylvia vraagt altijd of je specifieke klachten of aandachtspunten hebt en de service laat niks te wensen over.
Toon reactie salon...
Ik ben goed van mijn rugklachten geholpen door de masseuse. Ik voelde me herboren na de behandeling.
Toon reactie salon...
Gelijk bij binnenkomst een fijn gevoel. Het bordje wordt omgedraaid dat ze in behandeling is en de deur op slot. Je krijgt goede instructies hoe te gaan liggen en krijgt hiervoor genoeg tijd en ruimte. Fantastisch vind ik de tafel ook met de uitsparingen voor de borsten en eventueel (zwangere)buik. Zodra Syl aan de slag gaat voel je haar fijne energie worden doorgegeven in je lijf en je voelt dat ze weet wat ze doet en de plekken extra beetpakt waar het nodig is. Super fijne salon!!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Syl

Over

Over mij Vanaf mijn 12e werd ik gemasseerd door professionele masseurs. Ik vond het altijd interessant hoe ze mijn klachten wisten te verminderen met een uur massage. Ik ben opgegroeid in een gezin waarin bewegen en een gezonde levensstijl centraal stond. We zwommen, wandelden, fietsten en gingen elke winter op skivakantie. Op latere leeftijd ging ik tennissen en deed ik aan krachttraining. Iets wat ik nog steeds heel belangrijk vind om regelmatig te doen. In 2017 besloot ik van mijn hobby masseren mijn beroep van te maken. Ik heb een 6 maanden durende massage therapeut opleiding afgerond. Tijdens mijn opleiding mocht ik bij mijn sportmasseur, wie 20 jaar ervaring in het vak heeft, mijn stage lopen. Na deze periode ging ik op 9 maanden studiereis naar India. Bij dr. Rajesh Kalwadiya in Jaipur heb ik een privé training genomen en diverse cursussen op verschillende plekken door het land over Ayurveda en Ayurvedische behandelingen. Ayurveda is de 5000 jaar oude Indiase geneeskunde, gebaseerd op de 5 elementen, water, vuur, aarde, lucht en ether. In de loop van mijn carrière ben ik gespecialiseerd in nek/schouder en rug klachten. Het geeft mij een energieboost als ik iemand met mijn behandelingen mag helpen. Ik hoop je gauw te ontmoeten in mijn salon! Syl

Behandelingen

Massage

Portfolio

Voorzieningen

Internet
Gratis wifi
Betalingsmogelijkheden
Creditcard geaccepteerd
Pin geaccepteerd
Locatie
Metrostation dichtbij
Bushalte dichtbij
Gratis parkeermogelijkeid
Talen
Engels
Nederlands

Over

Sylayurmassage
Schere 97
Rotterdam

Bij Sylayurmassage in Rotterdam kun je terecht met rug, nek & hoofdpijnklachten. Eigenaresse Syl is gepassioneerd masseuse die vakkundig de behandelingen uitvoert. In de warme salon helpt ze jou van je klachten af, zodat jij zonder pijn verder kunt genieten van het leven.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Metrostation Slinge op loopafstand

Het Team:
Eigenaresse Syl is klantvriendelijk en werkt klachtgericht.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Een rustgevende sfeer
  • Gespecialiseerd in: Het verhelpen van hoofdpijn, nek, schouder en rug klachten
  • De extra’s: Er is een speciale zwangerschapsmassagetafel aanwezig waar je met je zwangere buik op kan liggen.
MaMaandag
10:3020:00
DiDinsdag
10:3020:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
14:0020:00
VrVrijdag
10:3020:00
ZaZaterdag
11:0019:15
ZoZondag
11:0019:15

Massagesalons in de buurt