De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

5,0
35 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik kom heel graag bij Szilvia/Sylayurmassage. Het is een hele fijne serene rustgevende ruimte. Bij mij werd de massage fijn (samen) afgestemd op mijn klachten en wensen. Zo begon Szilvia klachtgericht en ging over op ontspanningsmassage technieken. Ik heb vaak de neiging te blijven kletsen maar al snel zorgt de massage voor zo’n ontspanning dat ik de wereld om me heen vergeet. Door de massage voel ik mijn lijf weer;) (op de goede manier). Een waar kadootje voor jezelf en je lijf.
Toon reactie salon...
Altijd vriendelijk, Sylvia vraagt altijd of je specifieke klachten of aandachtspunten hebt en de service laat niks te wensen over.
Toon reactie salon...
Ik ben goed van mijn rugklachten geholpen door de masseuse. Ik voelde me herboren na de behandeling.
Toon reactie salon...
Gelijk bij binnenkomst een fijn gevoel. Het bordje wordt omgedraaid dat ze in behandeling is en de deur op slot. Je krijgt goede instructies hoe te gaan liggen en krijgt hiervoor genoeg tijd en ruimte. Fantastisch vind ik de tafel ook met de uitsparingen voor de borsten en eventueel (zwangere)buik. Zodra Syl aan de slag gaat voel je haar fijne energie worden doorgegeven in je lijf en je voelt dat ze weet wat ze doet en de plekken extra beetpakt waar het nodig is. Super fijne salon!!
Toon reactie salon...
Een nette en uitzonderlijk schoon salon met calmerende "cozy" sfeer. Deskundigheid, persoonlijk aanpak en toewijding van Syl maakte elke massage afspraak een waardevolle belevenis voor mijn gezondheid. Verlichting van pijn voelde ik onmiddellijk! En ging de deur elke keer uit met goede tips van Syl! Als je op zoek naar een professionele en aardige masseuse ben, dan kom je bij Syl op juiste plek terecht!
Toon reactie salon...
1
456
7