Reviews

4,4
93 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik ben erg tevreden met mij behandeling! Voordat ik op vakantie ga even snel een pedicure behandeling bij Tanja geboekt. Na de behandeling herkende ik me voeten niet meer.. ze zagen er erg verzorgd uit om lekker de zomervakantie in te gaan. Tanja bedankt voor de resultaat.. zeker voor herhaling vatbaar.
Omar
11 dagen geleden
na een paar teleurstellende ervaringen kwam ik bij Tanja terecht. Tanja is zeer vriendelijk, efficiënt, en heel deskundig. ze neemt de tijd en beantwoord alle vragen op voetgebied. ik ben erg tevreden over de behandeling en mijn voeten zien er nu al beter uit!
Solange
één maand geleden
Geweldig! Vriendelijk en neemt de tijd voor je. Ik ga altijd met zachte voetjes de deur uit. Een echte aanrader!
Sharita
één maand geleden
Rianne
één maand geleden
One of the most professional pedicures I have ever had...Tanja was friendly, took her time with my treatment and runs a very hygienic foot spa. Highly recommend it!!
Amal
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Tanja's FeetCare
Emanuel van Meterenstraat 8
1065AN Amsterdam

In Amsterdam Nieuw-West zit Tanja's Feetcare. Tanja is gediplomeerd pedicure voor medische voetenzorg en wellnessbehandelingen. Voeten hebben heel wat te verduren en het is belangrijk dat je ze goed verzorgd en in goede conditie houdt. Tanja biedt goede voetenzorg en kan er voor zorgen dat een ingegroeide nagel of een likdoorn tot het verleden gaan behoren. Ze adviseert over goed passend schoeisel en verwijst je eventueel door naar een podoloog. Door de medische voetenzorg en wellnessbehandelingen worden je voeten weer zacht, soepel, schoon en gezond.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:3017:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:3017:00
Vrijdag
09:3017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt