Reviews

4,4
99 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
M'n voeten zijn weer als nieuw, bedankt Tanja
MartinRibbens, Amsterdam
7 dagen geleden
Geweldige behandeling en tijd voor ern fijn gesprek
Pien Kallenbach, Amsterdam
7 dagen geleden
Ik kom nu al meer dan een jaar, elke 6 a 7 weken,bij Tanja en ik ben heel erg tevreden! Tanja zorgt ervoor dat ik altijd met gladde voeten weer naar huis ga. De praktijk is in haar huis, maar dat is voor mij geen probleem. Tanja denkt goed mee met de problemen van de klant en daardoor voel je je gehoord. Super! Ik heb veel verschillende pedicures gehad, maar Tanja is de eerste pedicure die echt goed helpt.
Laura
7 dagen geleden
Leuke vrouw, neemt de tijd voor je, gezellige babbel. Ik ga met zachte voetjes en mooie gelakte nagels mijn vakantie tegemoed. Zeker een aanrader👍🏽
Elsa
14 dagen geleden
Larissa
15 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Tanja's FeetCare
Emanuel van Meterenstraat 8
1065AN Amsterdam

In Amsterdam Nieuw-West zit Tanja's Feetcare. Tanja is gediplomeerd pedicure voor medische voetenzorg en wellnessbehandelingen. Voeten hebben heel wat te verduren en het is belangrijk dat je ze goed verzorgd en in goede conditie houdt. Tanja biedt goede voetenzorg en kan er voor zorgen dat een ingegroeide nagel of een likdoorn tot het verleden gaan behoren. Ze adviseert over goed passend schoeisel en verwijst je eventueel door naar een podoloog. Door de medische voetenzorg en wellnessbehandelingen worden je voeten weer zacht, soepel, schoon en gezond.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:3017:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:3017:00
Vrijdag
09:3017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt