Tesoro

Karmelietenhof 18, Utrecht, 3512XR

Tesoro heeft geen aanstaande beschikbaarheid voor online boekingen met Treatwell. Vind hieronder salons in de buurt met online beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Infinity Spa

753 reviews
Twijnstraat 25, Utrecht

Body-Life Massages Utrecht-Oudegracht

176 reviews
Oudegracht aan de Werf 356, 3511PN Utrecht

MetJet

204 reviews
Doelenstraat 18R, 3512XJ Utrecht

Alle behandelingen

Reviews

4,6
12 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Fijne massage met liefdevolle masseuse. Verwarmde tafel. Geen standaard massage, maar voor mij heel erg fijn.
Rustige fijne sfeer. Heerlijke massage! Ik kom zeker terug.
Heel fijn bezoek, voelde me na afloop van de voetreflexmassage heerlijk ontspannen.
Hele prettige benadering, goede behandeling. Er hangt een ontspannen sfeer en er wordt de tijd genomen om door te nemen wat de klachten zijn. De massage was erg fijn en heeft me goed gedaan. Ik kan het zeker aanraden.
Madeleine helpt mij in mijn proces om de verbinding met mezelf te herstellen. De therapeutische massage wordt altijd afgestemd. Met oprechte vriendelijke aandacht, humor en empathie maakt Madeleine contact en stelt zij mij waar nodig gerichte vragen. Toch heeft praten niet altijd de eerste prioriteit. Opwellend verdriet mag er ook gewoon zijn zonder dat er (direct) woorden aan gegeven hoeven te worden. De therapeutische massages van Madeleine zijn professioneel en aandachtsvol, de aanraking ervaar ik als helend. Soms maakt de behandeling veel los. Na een paar sessies is het vertrouwen in de therapie gegroeid en ik zie nu dat verandering langzaamaan mogelijk is als ik er voor open sta en ik alle gevoelens die zich aandienen durf te verwelkomen.
Toon meer reviews...

Over

Tesoro
Karmelietenhof 18
3512XR Utrecht

Bij Tesoro vlakbij het Nijntje Museum in het centrum van Utrecht kun je terecht voor verschillende massages en massagetherapie. Tesoro staat voor schat, omdat het lichaam je zoveel kan vertellen over hoe het met jou is, jouw grenzen en wie jij in wezen bent. Aangezien een schat zichzelf echter niet zomaar prijsgeeft, is het een kwestie van goed leren voelen en ‘luisteren’. Eigenaresse Madeleine werkt bij alle massages vanuit een holistische visie. Lichaam en geest zijn nu eenmaal een geheel en reageren op elkaar. Door de betrokken lichaamsdelen aan te raken, wordt de samenhang tussen bepaalde klachten en spanningen in je lijf en je hoofd helderder. Zo kun jij je bewust worden wat die klacht jou te vertellen heeft. Daarnaast is een massage bij Tesoro natuurlijk een heerlijke verwennerij.

Let op: je kunt niet pinnen in de praktijk zelf.

MaMaandag
14:0017:30
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:0017:30
DoDonderdag
14:0017:30
VrVrijdag
09:0017:30
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten