Thai Beauty & Massage

4,5
4 reviews
Beyerinckstraat 7, Hoofddorp
Vandaag open: 11:00 - 21:00

Alle behandelingen

Reviews

4,5
4 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Bibi was super super goed en vriendelijk!! Ik kom zeker terug
Behandeling was wederom erg pijnlijk maar de volgende dag voelde ik duidelijk verbetering, geslaagd dus Helaas is dd ruimte erg gehorig en hoor je de mensen buiten op straat met elkaar praten.
ondanks de pijnlijke behandeling heb ik er wel baat bij gehad mede doordat Yvet precies uitlegde wat zij aan het doen was.
Ik heb betaald voor een uur massage Maar bibi stopte al na 40 minuten.. dat vond ik echt wel raar en jammer
Toon reactie salon...

Ontmoet het team

B
Bibi

Over

Bibi is een goed uitziende Thaise dame die reeds 15 jaar in Nederland woont en spreekt ook goed Nederlands. De massage die Bibi geeft is diepgaand , waarbij ze snel probeert uw lichaam te analyseren waarna behalve een relax massage, ook een goede pijn oplossende versie kan plaats vinden. Geef haar aan wat u van de massage verwacht en of uw lichamelijke klachten hebt.

Behandelingen

Massage
Y
Yvet

Over

Yvet is een iets vollere dame die massage als hobby heeft en ook elke keer meer cursussen volgt om perfect massages uit te kunnen voeren. Binnenkort zullen ook weer nieuwe soorten van massage toegevoegd worden als zij weer een nieuwe cursus heeft afgerond. Geef haar aan wat u verwacht van de massage.

Behandelingen

Massage
N
Niw

Over

Niw is een echte leuke Thaise dame die de Thaise massage al een tiental jaren uitvoert. Niw spreekt ook Nederlands. Geef haar aan wat u van de massage verwacht en ze zal u niet teleurstellen.

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Creditcard geaccepteerd
Pin geaccepteerd
Locatie
Gratis parkeermogelijkeid

Over

Thai Beauty & Massage
Beyerinckstraat 7
Hoofddorp

Bij massagesalon en tevens schoonheidssalon Thai Beauty & Massage in Hoofddorp kun je terecht voor massages, gezichtsbehandelingen en manicures.

Professionaliteit en ontspanning staan centraal in deze salon. Je kunt hier dan ook tot rust komen met onder andere een ontspanningsmassage, Thaise massage en een hot stone massage. De schoonheidsspecialist die de gezichtsbehandelingen uitvoert heeft meer dan 22 jaar ervaring en weet precies wat jouw huid nodig heeft. Voor elke behandeling wordt er goed naar je huidconditie gekeken zodat de behandeling op maat kan worden samengesteld.

Handig om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
11:0021:00
DiDinsdag
11:0021:00
WoWoensdag
11:0021:00
DoDonderdag
11:0021:00
VrVrijdag
11:0021:00
ZaZaterdag
12:0019:00
ZoZondag
12:0019:00

Massagesalons in de buurt