Reviews

4,5
101 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik bezoek niet vaak een salon, omdat het niet binnen mijn budget valt, mar één keer per jaar gun ik me de luxe van een manicure en nepnagels om chique op vakantie te gaan. Vorig jaar ben ik bij the beauty corner terecht gekomen en dat is zo goed bevallen, dat ik er dit jaar weer heen ben gegaan. Ik kan het echt iedereen aanraden. Ik heb weer PRACHTIGE NAGELS. Dank je wel!!!
Henny Visser
23 dagen geleden
Prima salon. Sharona is zeer professioneel en ze biedt een breed spectrum van behandelingen.
Flory Jansen
één maand geleden
Eveline Wijs
3 maanden geleden
Sharona is een heel prettig persoon en levert echt vakmanschap. Mijn wimperextensions worden met veel zorg geplaatst en zien er super mooi uit! Ik rijd graag elke keer van Dordrecht naar Ridderkerk voor mijn wimperextensions, omdat Sharona de beste hierin is! M.v.g., Esmé Roding
Esmé Roding
3 maanden geleden
Sharona is duidelijk een vakvrouw en een prettig persoon in de omgang.
Esmé Roding
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

The Beauty Corner
Pruimendijk 8 B
Ridderkerk

The Beauty Corner in Ridderkerk staat voor pure luxe en verwennerij. Jouw behandeling staat hier centraal en de kwaliteit wordt gewaarborgd. Eigenaresse Sharona is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure. Ze is gespecialiseerd in acne, camouflage en de donkere huid. Er wordt gewerkt met producten op natuurlijke basis van Improve Skincare. Deze bestaan uit natuurlijke olien en plantenextracten en worden niet op dieren getest.

Maandag
12:0022:00
Dinsdag
18:0022:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
11:0015:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt