The Hair Artist by Peggy Ann Reviews

Olivier van Noortlaan 120, Vlaardingen

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,7
81 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik vind het een gezellige kapsalon met vriendelijk personeel. Peggy Ann Is een aardige kapster die haar vak verstaat. Ik ben al jaren een tevreden klant van haar.
Na jarenlang in verschillende steden bij verschillende kappers te zijn geweest, is er voor mij nog maar één en dat is Peggy-Ann van The Hair Artist. Ik ga elke keer erg tevreden de deur uit, zo tevreden dat ik er elke week voor van Hoofddorp naar Schiedam rijd! Peggy-Ann is een echte vakvrouw, ze luistert altijd naar de wensen van haar klanten en geeft goed advies, ook over de thuisbehandeling van het haar. Of je nou (natural) black hair, Europees of Aziatisch haar hebt, voor alle haarsoorten kun je er terecht. En iedereen gaat perfect gestyled weer weg. Verder is de sfeer in de salon altijd goed, het personeel vriendelijk en professioneel, ik kan echt iedereen een bezoek aanraden.
Kwam binnen met kroeshaar en liep naar buiten met mooi glad haar!
Gezellige huiselijke sfeer. Ik blijf graag "hangen" nadat ik geholpen ben. Het is er echt huiselijk gezellig. Vrolijke meiden. Professionele behandeling. Inrichting : smaakvol Kortom : Top Zal ik ook bij vrienden en vriendinnen van harte aanbevelen.
1
1415
16
17