The Nail Spa

Kastelenstraat 67, Amsterdam
4,8
147 reviews
Kastelenstraat 67, Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,8
147 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Zoals altijd super fijn!
Michelle Jong
één dag geleden
Lilyana
één dag geleden
The spa is really pretty and has a good ambiance unfortunately they advertise nail art but the therapist I had, Celeste mentioned she could not do any nail art (on one finger). I asked if anyone else at the spa could and she said no. Further there was a bit of bubbling on one nail. Overall the mani was good and my nails look pretty. I would go back but with a different therapist.
Anoniem
één dag geleden
Mijn eerste indruk was zeer goed, vriendelijke en lieve dame die mij geholpen heeft, zeer leuke inrichting. Maar ik ben toch bang dat er een en ander schort aan de hygiëne. Ik ben daar geweest voor een Spa Pedicure met Gellak. Gellak zit er vooralsnog goed op (en snel). Maar ik heb helaas bij de 2 grote tenen een ontsteking aan mijn nagelriemen. Dit is erg pijnlijk, ik heb dit 1 keer eerder meegemaakt en ik ben toen uiteindelijk geopereerd aan mijn teennagel. Ik mag hopen dat dit nu niet gaat gebeuren, dus ik ga het zeer goed in de gaten houden. Mijn algehele indruk is dus helaas niet goed, zeer teleurgesteld, ook omdat ik aangegeven had dat ik dit eerder meegemaakt heb.
Pascalle Groenewoud
één dag geleden
Super aardig personeel en kwaliteit van de acryl nagels zijn erg goed! afspraken worden nagekomen en ze nemen de tijd om je nagels te verzorgen en een leuk praatje met je maken.
Melanie
2 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

The Nail Spa
Kastelenstraat 67
Amsterdam

Bij The Nail Spa bij het winkelcentrum aan de Kastelenstraat kun je je hier naast acrylnagels, gelnagels, gellak en manicures en pedicures tegoed doen aan net zo fijne schoonheidsbehandelingen. Na een gezichtsbehandeling voelt je huid niet alleen zacht aan, maar is die ook optimaal gevoed. Heb je last van stress? Weg ermee! Geef stress geen kans met een ontspanningsmassage. Het team bestaat uit het powerduo Nathalie en Celeste en zij kiezen altijd kwaliteit boven kwantiteit. Dit zie je terug aan de producten van topkwaliteit, maar ook aan de hartelijke service. Nathalie en Celeste gaan niet alleen voor een mooi eindresultaat, maar zorgen er ook graag voor dat je behandeling van begin tot eind een prettige belevenis wordt. Wil je bij de salon parkeren? Vergeet niet om je blauwe schijf mee te nemen.

MaMaandag
09:0017:30
DiDinsdag
09:0018:30
WoWoensdag
09:0020:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0017:30
ZaZaterdag
09:0017:30
ZoZondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt