The Parlour Hairsalon

4,9
377 reviews
Hogewoerd 16, Leiden
Open Vandaag: 09:00 - 18:00

Reviews

4,9
377 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
It was a great experience. The hairsalon is really cool. And Carmen understood exactly the kind of haircut I wanted. She also payed attention to my kind of hair and asked me questions about how I treat my hair.
eindelijk een kapster die vragen stelde en ook keek wat bij mij paste, niet zomaar een modelletje knipte. Ze legde ook goed uit hoe ze te werk ging.
Zo blij met mijn kapsel
Carmen is simply the best!!!! I would give her 10 stars if I could
Topbehandeling. Bedankt Carmen! I love my new hair!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Marleen
Top hairstylist

Over

Passion for hair and fashion. Be a Flamingo🦩 in a flog of pigeons✌️

Behandelingen

Haar
Carmen
Top Hairstylist
5.0
243 reviews

Over

Na 24 jaar in het vak te zitten geniet ik er nog elke dag van. Ik vind het belangrijk dat mensen zich zelfverzekerd voelen als ze bij mij de deur uit gaan. In 2012 opende ik The Parlour Hairsalon in Amsterdam.Ik had een plek gecreëerd wat ouderwetse gezelligheid uitstraalt .In begin 2019 heb ik besloten om te stoppen met The Parlour omdat wij naar Leiden gingen verhuizen. Vanaf November 2020 open ik The Parlour Hairsalon opnieuw maar dan in Leiden. Een heerlijke plek midden in het centrum. Na 2 jaar op deze mooie plek wilde ik iets groter gaan en daarom vanaf okt 2022 verhuisd naar de Hogewoerd 16. Deze Parlour is weer een unieke plek. Ik haal mijn inspiratie uit de muziek,kunst en de mensen die ik zie op straat. Ik luister naar wat de klant wilt en met mijn advies maak ik jouw perfecte kapsel. Ik ben een echte Hair lover!! Dikke kus van deze Flamingo! x Carmen Check mijn insta: @the_parlour_hairsalon

Behandelingen

Haar

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Carmen

Deskundig43
Getalenteerd31
Vakkundig28
Professioneel19

Over

The Parlour Hairsalon
Hogewoerd 16
Leiden

The Parlour Hairsalon vind je aan de Langebrug in Leiden. Je bent hier aan het juiste adres voor knippen en kleuren, zoals een ombre, balayage of highlights.

Eigenaresse Carmen heeft meer dan 20 jaar ervaring en een grote passie voor haar. De sfeer in de salon is ontspannen en huiselijk, zodat jij je snel op je gemak voelt. Bij deze salon blijven ze altijd op de hoogte van de laatste trends. Carmen is pas tevreden wanneer jij tevreden de salon weer verlaat.

Goed om te weten: in de salon kun je alleen pinnen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:0019:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
10:0018:00
Producten gebruikt in deze salon
Evo
Layrite
Salonawards
Top Rated 2022Top Rated 2021Top Rated 2020

Kappers in de buurt