The Skin Bar

Montgomerylaan 114, 2625PR Delft
4,7
13 reviews
Montgomerylaan 114, 2625PR Delft
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Reviews

4,7
13 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Charell is erg professioneel en weet waar ze het over heeft, ze geeft advies over alles wat met je huid te maken heeft. De behandelingen die ik tot nu toe heb gehad zijn altijd erg lekker en me gezicht voelt weer schoon en fris aan. Ik vind The Skin Bar een aanrader, het is een gezellige salon.
Monique
3 maanden geleden
Ik kwam voor een acne behandeling (clean it), maar Charel constateerde heel snel dat mijn puistjes geen acne waren en adviseerde mij om naar de dokter te gaan. Ik heb haar advies opgevolgd en ze had gelijk! Leuke dame, fijne ambiance en goede behandeling. Zeker een aanrader!
Anoniem
5 maanden geleden
Anoniem
7 maanden geleden
Heerlijke gezichtsbehandeling gehad in een rustgevende ambiance. Ik ga deze plek zeker aanbevelen aan anderen!
Anoniem
7 maanden geleden
De behandelingen vinden plaats in een prettige ruimte. Charrèl is erg vriendelijk en professioneel; ze verstaat haar vak. Charrèl besteedt echt aandacht aan de persoon en geeft tips op het brede huidverzorgingsgebied, zowel qua producten als qua voeding(ssupplementen). Ik ben erg tevreden en heb direct twee vervolgafspraken gemaakt. Een absolute aanrader!
Anoniem
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

The Skin Bar
Montgomerylaan 114
2625PR Delft

Bij The Skin Bar in Delft zorgt eigenaresse Charell ervoor dat je het meeste uit je huid haalt. Dit bereikt ze door aandacht te geven aan je skincare, lifestyle en mindset. Voed je je huid van binnenuit voldoende, verzorg je je huid vanaf de buitenkant goed en zorg je voor een healthy mindset door stressinvloeden zoveel mogelijk buiten de deur te houden? Wanneer deze 3 in balans zijn, uit dat zich in een gezonde en stralende huid. Naast huidverzorging kun je hier ook terecht voor een waxbehandeling, sugaring of make-up. Charell begrijpt dat geen huid hetzelfde is en daarom ontvang je professioneel advies naar de behoefte van jouw huid en wensen.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt