Reviews

4,9
6 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Super behandeling! Erg professioneel en vriendelijk. Zeker aan te bevelen!
Elisa
15 dagen geleden
Simone
16 dagen geleden
Ze heeft uitgebreid de tijd genomen en alles erg prettig uitgelegd. Hele fijne ervaring, ik zal zeker nog eens terug komen.
Alexandra Vago
één maand geleden
Een rustgevende salon, hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand... een super ervaring waar je naar terug wil blijven gaan
Yasmina
één maand geleden
Charell is zeer kundig en professioneel met een warme persoonlijkheid. Ze is op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen maar volgt ze niet slaafs op. Ze maakt kritische keuzes gebaseerd op wat werkt en wat goed en gezond is voor lijf, gezicht en geest. Ze kijkt naar het geheel van de persoon in de stoel, niet naar dat ene vlekje of rimpeltje, en baseert haar behandelingen dan op oorzaken ipv enkel symptomen. Een weldaad voor buiten-en binnenkant. Kers op de taart: je hoeft nooit met een blotebillengezicht weer naar buiten; ze maakt je mooi op.
Maureen
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

The Skin Bar
Montgomerylaan 114
2625PR Delft

Bij The Skin Bar in Delft zorgt eigenaresse Charell ervoor dat je het meeste uit je huid haalt. Dit bereikt ze door aandacht te geven aan je skincare, lifestyle en mindset. Voed je je huid van binnenuit voldoende, verzorg je je huid vanaf de buitenkant goed en zorg je voor een healthy mindset door stressinvloeden zoveel mogelijk buiten de deur te houden? Wanneer deze 3 in balans zijn, uit dat zich in een gezonde en stralende huid. Naast huidverzorging kun je hier ook terecht voor een waxbehandeling, sugaring of make-up. Charell begrijpt dat geen huid hetzelfde is en daarom ontvang je professioneel advies naar de behoefte van jouw huid en wensen.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Maandag
09:0022:00
Dinsdag
09:0022:00
Woensdag
09:0022:00
Donderdag
09:0022:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
10:0015:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt