The Skin Conditioner

4,4
24 reviews
Kempenaar 83, Barendrecht
Woensdag open: 09:30 - 17:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Lichaam

Reviews

4,4
24 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Voor het eerst heb ik een gezichtsbehandeling laten doen door Angelina. Het is een heerlijk rustgevende plek. Ik kreeg meteen persoonlijk advies voor mijn huid en welke behandeling het beste bij mij mijn huid paste; Heel fijn! Angelina legde stap voor stap uit wat ze ging doen en beschreef de werking van de producten. Mijn huid ziet er nu al zoveel beter uit! Ik heb ook gelijk twee van haar gebruikte producten gekocht. Een nieuwe afspraak staat al op de planning! Kortom: een aanrader!
Vriendelijk en overal prima behandeling maar niet helemaal wat ik verwacht had, niet heel bijzonder.
Het bedrijf was net verhuisd, de salon zit nu bij de woning. Voor mij geen probleem, de behandeling was uitstekend, en Angelina heel aardig.
Genoten van de behandeling. Angelina herkende mijn huidklachten en behandelde daardoor zeer bekwaam! Gelijk een volgende afspraak geboekt!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Angelina
4.5
10 reviews

Behandelingen

Lichaam
Gezicht
Ontharen

Over

The Skin Conditioner
Kempenaar 83
Barendrecht

Geniet van een lekkere gezichts- en/of lichaamsbehandeling en laat een gediplomeerde all-round schoonheidsspecialist van The Skin Conditioner ondertussen aan je huid werken. Ze zijn onder andere gespecialiseerd in huidverbetering, acne, rosacea en natuurlijke make-up. Er wordt gewerkt met de merken Vavin, Uspa, Dermatude en Laviesage. De producten zijn dierproefvrij en op natuurlijke basis. De salon is goed te bereiken; in de nabije omgeving kun je gratis parkeren en tramlijn 25 stopt voor de deur.

Let op: het is bij het boeken via Treatwell niet mogelijk om gebruik te maken van een kortingscode die niet afkomstig is van Treatwell.

MaMaandag
09:3019:30
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:3017:00
DoDonderdag
09:3017:00
VrVrijdag
09:3019:30
ZaZaterdag
09:3014:00
ZoZondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt