The Skinfirm

5,0
48 reviews
Stationsplein 99 - Unit 263 A, 1703WE
Morgen open: 10:00 - 17:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

5,0
48 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Hoi Cindy, wat een mooie en bijzondere ervaring was het om met jou de tarotkaarten te leggen. De kaarten, de fijne ambiance en jouw professionele aanpak hebben mij nieuwe inzichten gegeven over mijn te volgen pad naar de toekomst. Dank je wel hiervoor en tot snel in je nieuwe, gezamenlijke salon. Groetjes, Marina
Ik zat in een ontspannen setting tegenover Cindy met een heerlijke kop thee. Ik mocht zelf de kaarten schudden en tijdens de reading mocht ik 4 kaarten aanwijzen. Ze hadden stuk voor stuk een eigen verhaal die aansloot op mijn huidige leven. Het heeft mij inzichten en handvaten gegeven en ik heb zelfs tijdens deze sessie een weloverwogen beslissing genomen om ergens mee te stoppen waar ik geen voldoening uit haalde. Kiezen voor je zelf is soms ook ingaan tegen iets wat je al heel lang tegen staat. Tegen de stroom in en luisteren naar je gevoel. Ik vond het een bijzondere en verhelderende ervaring. Ik ben benieuwd wat deze zelf gekozen richting mij gaat brengen.
Nadat ik in Hoorn bij een salon het niet meer zo naar mijn zin had, kwam ik online de salon van Cindy tegen met haar luxe behandelingen. Ik heb daarvan nu een aantal laten doen en ze zijn stuk voor stuk aanraders. Meteen zie je resultaat. Lijntjes verdwijnen en huid wordt strakker en gladder. Daarbij is Cindy kundig en een lieve gezellige vrouw. Ze neemt ook altijd de tijd voor je. Vind het altijd een uitje om te gaan. Zeker een aanrader.
Ik heb vandaag bij de Skinfirm de nieuwe collageen draad behandeling gekregen. Cindy van de Skinfirm laat je direct op je gemak voelen en verstaat haar vak goed. Ze heeft veel kennis van de huid en legt de behandeling eerst rustig uit. Het directe resultaat van de behandeling is al super, ik ben benieuwd hoe het eindresultaat over een tijdje is.
Behandeling met collageen draadjes ondergaan. Alles werd duidelijk uitgelegd en Cindy communiceert ook voor en na de behandeling goed.
Toon meer reviews...

Over

The Skinfirm
1703WE Stationsplein 99 - Unit 263 A

De sfeer in de salon is heel ZEN en heel rustgevend. Ik werk voor mijzelf en ik heb ruim 7 jaar ervaring in de cosmetica wereld waarbij ik ook product en sales trainingen heb gegeven voor consulenten bij een groot wereldwijd cosmetica concern.

De huid is voor mij een machtig mooi en wonderlijk orgaan. Ik kan hier dagen over praten. The Skinfirm is gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging. Anti-aging behandelingen. De klok weer een paar jaar terug draaien en ik roep altijd gekscherend "We willen allemaal heel oud worden maar er wel fris & fruitig uit blijven zien".

Aging is a fact but looking your age is a choice en zo is het wel.

Bij the Skinfirm ben je echt koning(in) want ik plan altijd riant de tijd in per klant en behandeling zodat wij heel relaxed samen kunnen werken.

The Skinfirm werkt met de nieuwste technologieën uit o.a. Korea waar zij ver voor lopen op het westen qua huidverzorging, huidverbetering.

KRX is o.a. een van deze Koreaanse merken waar wij heel trots op zijn om mee te mogen werken.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
10:0017:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
10:0016:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt