The Skinfirm

5,0
474 reviews
Berenkoog 35 - Unit 2.02, Alkmaar, 1822BH
Open Vandaag: 10:00 - 17:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

5,0
474 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Top salon. Van alle markten thuis!
Vandaag mijn eerste keer mijn lovehandles en onderkin laten behandelen met de lemon bottle. Super goed gegaan. Esther heeft keurig geprikt, niets gevoeld en ook de vloeistof voel je niet. Leuke synergie in de salon. Je voelt je meteen op je gemak. Over 1,5 week tweede treatment. Ben benieuwd.
Heerlijke Reiki behandeling en Tca, bedankt weer lieve Cindy❤️🥰
Weer happy dank je wel!
De tatoo was al mooi maat nu is hij echt super. Zo blij mee
Toon meer reviews...

Over

The Skinfirm
Berenkoog 35 - Unit 2.02
1822BH Alkmaar

Het team: De eigenaresse heeft jaren lange ervaring in de cosmetica wereld waarbij ze ook product en sales trainingen heeft gegeven voor consulenten bij een groot wereldwijd cosmetica concern en nog met regelmaat trainingen geeft aan andere salonhouders.

Wat we leuk vinden aan de salon: De sfeer in de salon is heel ZEN en heel rustgevend, je voelt direct een rust over je heen komen.

Gespecialiseerd in: De huid is voor haar een machtig mooi en wonderlijk orgaan. Ze kan hier dagen over praten. The Skinfirm is gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging (anti-aging behandelingen). Ze roept altijd gekscherend "We willen allemaal heel oud worden maar er wel fris & fruitig uit blijven zien".

Daarnaast is de eigenaresse zeer bekwaam in (semi) permanente make-up en het zetten van (fine line) tatttoos. Wil jij een mooie tattoo of bijvoorbeeld prachtige powderbrows dan ben je hier zeker aan het goede adres.

Merken en producten: The Skinfirm werkt met de nieuwste technologieën uit o.a. Korea waar zij ver voor lopen op het westen qua huidverzorging, huidverbetering. KRX is o.a. een van deze Koreaanse merken waar ze heel trots op zijn om mee te mogen werken.

The Skinfirm is een Prescription™️ by Soap Official beauty salon en ze werken met op maat gemaakte behandelingen en producten. Producten die specifiek werken op jouw huidwensen of huidzorgen. Top facials en super fijne behandeling zoals je van hun gewend bent, maar dan even better! Tijdens deze behandeling mixed & matched jouw soap specialist de science-based actives en vehicles van Prescription™️ en je ziet na één facial al resultaat!

Extra’s: Bij the Skinfirm ben je echt koning(in) want ze plant altijd riant de tijd in per klant en behandeling zodat wij heel relaxed samen kunnen werken.

MaMaandag
14:0021:00
DiDinsdag
10:0017:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
10:0014:00
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over The Skinfirm

The Skinfirm is geopend maandag van 14:00 tot 21:00, dinsdag, vrijdag van 10:00 tot 17:00 en zaterdag van 10:00 tot 14:00. De salon is gesloten woensdag, donderdag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij The Skinfirm zijn: Vrouwen harsen - Brazilian, Wimpers en/of wenkbrauwen verven en Permanente make-up (pmu)
De populairste behandeling, Vrouwen harsen - Brazilian, heeft een gemiddelde prijs van € 32,40.
Bij The Skinfirm kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Salonawards
Top Rated 2023lgbtqiaplus

Schoonheidssalons in de buurt