TilburgMassage Sooss Reviews

Burgemeester Brokxlaan 40, Willem ll Passage, 5041AA Tilburg

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,8
714 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Erg fijne sportmassage gehad, spieren zaten helemaal vast door stress. Maar de massage heeft veel verhopen en ben een stuk soepeler nu!
Fijne hete olie massage van Tess ontvangen! Ik was voor de eerste keer bij Sooss en ben erg onder de indruk van de hele inrichting en filosofie. Het gedachte werd door Tess goed en mooi verwoord! Een aanrader als je eens echt verwend wilt worden.
Hele goede sportmassage gehad! Tess is zeer deskundig. Sooss is echte een toffe en fijne plek voor o.a. ontspanning en onthaasting. Ik kom er graag terug! - En heb de volgende al geboekt :) -
Gezellig personeel. Bij een zachte massage kreeg ik naar mijn idee alleen een te zachte massage, volgende keer misschien vragen naar een harde massage?
Bij binnenkomst ervaar je meteen een knus huiskamergevoel. Door een foutieve boeking (van hun zijde) stond ik daar de eerste keer voor niks. Niet fijn natuurlijk, maar kan een keer gebeuren. Sooss heeft dit goedgemaakt door een mijn massage uit te breiden, waardoor ik toch als een tevreden klant buiten stapte. Massage zelf werd gegeven door Kim en was deskundig en voelde mij goed op mijn gemak. Misschien wel goed om te weten dat je bij dit centrum niet kunt pinnen.
1
136
137
138
143