Reviews

4,6
16 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Sinds de massages merk ik verbetering. Anita heeft verstand van haar vak en ze doet het met passie. Het geeft een fijn gevoel. Echt een aanrader!
Angelique
één dag geleden
Anoniem
11 dagen geleden
Heerlijk!
Jenny Tosendjojo
één maand geleden
Mevrouw was heel vriendelijk. Had iets meer warmte en uitstraling verwacht als het gaat om inrichting van de salon. Ik gaf mijn klachten aan maar daar werd de focus niet op gelegd. Wel een beetje jammer. Massage was voor de rest goed.
Anoniem
3 maanden geleden
Na een periode van stress vond ik dat het tijd werd om weer in balans te komen, mijn hoofd leeg te maken en te ontspannen. Ik boekte een massage bij Timsa, waar Anita mij met een warm onthaal binnenliet. Ik heb de behandeling als prettig, professioneel en absoluut ontspannend ervaren. Er werd meer dan ruim de tijd genomen om mij te helpen. Ook op de vragen die ik had werd uitgebreid antwoord gegeven en, misschien omdat ik ernaar vroeg, ik heb tips gekregen om met stress en prikkels om te gaan. Boven verwachting. Eenmaal thuis was mijn hoofd echt leeg en voelde ik me heerlijk ontspannen. Anita, Bedankt voor je toewijding en tot een volgende keer.
Anne Van Loon
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Timsa Yoga
Piraeuserf 13
3067WT Rotterdam

Timsa Yoga is een gezellige yogaschool op het Piraeuserf. De lessen worden gegeven door gediplomeerde en professionele docenten en zijn voor elk niveau. Beginners en gevorderden, jong en oud, iedereen is welkom. Kies uit het ruime aanbod van hatha- en poweryoga, zwangerschapsyoga, postnatale yoga, meditatie of ayurvedische massages.

Maandag
11:0017:00
Dinsdag
11:0017:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
11:0021:00
Vrijdag
11:0021:00
Zaterdag
12:0017:00
Zondag
10:0013:00

Massagesalons in de buurt