Totally Body and Mind

4,7
152 reviews
Gashouderstraat 37b,, Rotterdam
Open Morgen: 18:00 - 22:00

Reviews

4,7
152 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik ben voor de 2e keer gemasseerd door Viona en het was opnieuw enorm prettig en een bijzondere ervaring. Ik had de Lomi Hapai zwangerschapsmassage en dat was echt genieten. Je wordt met zoveel aandacht en kundigheid gemasseerd, heerlijk!
Heel fijne treatment, kom graag weer! Een moment van rust in wat uitdagende tijden.
Toon reactie salon...
Lomi lomi massage with Viona was a nice experience.
Toon reactie salon...
Me & my wife went to get a Duo massage today with Viona and Sonja and we were delighted with their care, professionalism, and amazing masseuse skills. We both felt like we were floating when we left their establishment and still feel relaxed by the end of the day. Their space is beautiful, the ambiance is so relaxing and we loved the background music, we felt like we were also getting a sound bath. Really amazing, worth every euro, we will be back!
Toon reactie salon...
OK
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

S
Sonja
eigenaar
4.9
67 reviews

Over

Ik ben Sonja Paul geboren en getogen in Rotterdam en woon samen met mijn echtgenoot in hartje Rotterdam waar u tevens ook mijn massage praktijk Totally Body and Mind kunt vinden. In 2005 heb ik na mijn opleiding tot sportmasseuse afgerond, en daarna volgde er nog vele opleidingen en specialisaties in massagevormen gevolgd om Totally Body and Mind vorm te geven. Waar ik met de meest zuivere intentie en mijn liefde voor mensen, hard aan heb gewerkt tot hetgeen wat Totally Body and Mind nu voor staat. Dit is integriteit, respect, kwaliteit en aandacht voor diegene die ik mag aanraken. Mijn vaardigheden en kennis van het massage vak, komt tot uiting in mijn behandelingen die ik met de meest mogelijk aandacht wil uitvoeren. Naast de massages heb ik in 2012 Serenity trips opgezet. Dit is ontstaan uit de vraag van mijn cliënten uit de praktijk. Serenity trips staat voor lifestyle reizen met een thema. Reizen die met dezelfde zorg en aandacht zijn samengesteld als mijn massages.

Behandelingen

Massage
Lichaam
Therapie en Mindfulness
V
Viona

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Mondkapje verkrijgbaar in salon
Mondkapje verplicht voor personeel
Mondkapje verplicht voor klanten
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Behandelruimte wordt gedesinfecteerd tussen afspraken door
Behandelmateriaal gedesinfecteerd tussen afspraken door
Beperkt aantal klanten toegestaan in salon
Afstand houden tussen klanten verplicht

Over

Totally Body and Mind
Gashouderstraat 37b,
Rotterdam

In hartje Rotterdam vind je praktijk Totally Body and Mind. Hier werkt eigenaresse Sonja, een vakkundige massagetherapeute met al ruim 15 jaar ervaring. Door een zware periode op haar levenspad is ze in aanraking gekomen met massages. Totally Body and Mind is dan ook opgericht uit liefde voor mensen. In deze professionele salon staan respect en aandacht centraal en dat merk je. Sonja is gespecialiseerd in klachtenbehandeling en werkt samen met jou graag aan jouw algemene gezondheid.

MaMaandag
18:0022:00
DiDinsdag
14:0021:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0014:00
ZaZaterdag
10:0014:00
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Totally Body and Mind

Totally Body and Mind is geopend maandag van 18:00 tot 22:00, dinsdag van 14:00 tot 21:00, woensdag van 10:00 tot 18:00, donderdag van 10:00 tot 21:00 en vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 14:00. De salon is gesloten zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Totally Body and Mind zijn: Ontspanningsmassage, Lymfedrainage en Deep tissue massage
De populairste behandeling, Ontspanningsmassage, heeft een gemiddelde prijs van € 41,53.
Bij Totally Body and Mind kun je vooraf betalen, zodat je ter plekke niet met contant geld hoeft om te gaan.

Massagesalons in de buurt