Gashouderstraat 37b,, Rotterdam
Vandaag open: 10:00 - 18:00

Reviews

4,7
145 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
TOP!
Altijd perfect, zeker een aanrader!!!
Bij aankomst zag het er erg dood uit.Er hing een briefje aan de deur dat als er niemand zichtbaar was niet op de deur gebonst moest worden,altijd 5 minuten voor aanvang van een afspraak iemand klaar zou staan.Vanwege verstoren van andermans behandeling.Maar na een tijdje was het 20min na starttijd.Ik zat toch maar even aan de deur.Een dame verscheen met de vraag wat ik kwam doen,want Sonja was er niet.Ik heb meermalig gebeld,geen gehoor.En ook op gelezen berichtjes wordt niet gereageerd...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

S
Sonja
eigenaar
4.7
62 reviews

Over

Ik ben Sonja Paul geboren en getogen in Rotterdam en woon samen met mijn echtgenoot in hartje Rotterdam waar u tevens ook mijn massage praktijk Totally Body and Mind kunt vinden. In 2005 heb ik na mijn opleiding tot sportmasseuse afgerond, en daarna volgde er nog vele opleidingen en specialisaties in massagevormen gevolgd om Totally Body and Mind vorm te geven. Waar ik met de meest zuivere intentie en mijn liefde voor mensen, hard aan heb gewerkt tot hetgeen wat Totally Body and Mind nu voor staat. Dit is integriteit, respect, kwaliteit en aandacht voor diegene die ik mag aanraken. Mijn vaardigheden en kennis van het massage vak, komt tot uiting in mijn behandelingen die ik met de meest mogelijk aandacht wil uitvoeren. Naast de massages heb ik in 2012 Serenity trips opgezet. Dit is ontstaan uit de vraag van mijn cliënten uit de praktijk. Serenity trips staat voor lifestyle reizen met een thema. Reizen die met dezelfde zorg en aandacht zijn samengesteld als mijn massages.

Behandelingen

Massage
Lichaam
Therapie en Mindfulness
F
Floor

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Mondkapje verkrijgbaar in salon
Mondkapje verplicht voor personeel
Mondkapje verplicht voor klanten
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Behandelruimte wordt gedesinfecteerd tussen afspraken door
Behandelmateriaal gedesinfecteerd tussen afspraken door
Beperkt aantal klanten toegestaan in salon
Afstand houden tussen klanten verplicht

Over

Totally Body and Mind
Gashouderstraat 37b,
Rotterdam

In hartje Rotterdam vind je praktijk Totally Body and Mind. Hier werkt eigenaresse Sonja, een vakkundige massagetherapeute met al ruim 15 jaar ervaring. Door een zware periode op haar levenspad is ze in aanraking gekomen met massages. Totally Body and Mind is dan ook opgericht uit liefde voor mensen. In deze professionele salon staan respect en aandacht centraal en dat merk je. Sonja is gespecialiseerd in klachtenbehandeling en werkt samen met jou graag aan jouw algemene gezondheid.

MaMaandag
13:0022:00
DiDinsdag
10:0022:00
WoWoensdag
10:0022:00
DoDonderdag
10:0017:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0014:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt