Trigger Point Almere

4,7
56 reviews
Randstad 22-165, Almere, 1316BM
Dinsdag open: 10:00 - 18:00

Alle behandelingen

Reviews

4,7
56 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Uitgebreide therapie! Er wordt niet alleen gekeken na waar het pijn doet maar wat de oorzaak is. Dit geeft zoveel meer op de lange termijn!!
Toon reactie salon...
Ik heb tot nu toe 1 behandeling gehad bij Trigger Point Almere. Ik voelde belemmering aan 1 kant van mijn lichaam, en dat kwam doordat die kant “uit” stond, zoals Jan Bart uitlegde. En de reden had ik nooit kunnen bedenken: littekenweefsel. Na allerlei testjes bleek dat mijn littekens van keizersnedes en blindedarmoperatie van invloed waren op het functioneren van mijn lichaam. Na 1 behandeling was al resultaat te bemerken. Dit had ik nooit durven hopen. Jan Bart is een toegankelijke behandelaar
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Jan
Pijnbehandelaar en masseur
4.8
23 reviews

Over

Jan Bart is een ervaren en goed geschoolde behandelaar van pijnklachten. Door alle cursussen die hij heeft gevolgd heeft hij een uitstekende kennis van de anatomie en van de meest recente technieken op het gebied van pijnbehandeling. Maar ook is hij een warme persoon die met grote inzet werkt voor zijn klanten.

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Over

Trigger Point Almere
Randstad 22-165
1316BM Almere

Trigger Point Almere is de plek voor massage met meerwaarde in Almere. Deze massagepraktijk vind je in het hart van Almere op het bedrijventerrein Randstad. Bij Trigger Point Almere kun je zowel voor therapeutische behandelingen als ook voor een ontspannende (sport-) massage terecht. Heb je bijvoorbeeld klachten aan spieren, pezen of gewrichten? Of een litteken waar je al lange tijd last van hebt? Dan is een triggerpoint-behandeling mogelijk de oplossing.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0017:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt