Victory Waxing

Henk Speksnijderstraat 21 , Rotterdam
4,9
78 reviews
Henk Speksnijderstraat 21 , Rotterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,9
78 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Goed
cindy
7 dagen geleden
Ik werd begeleid door de treatment heen, ik wist daardoor wat ik ervan kon vewachten, dat ervaarde ik als zeer fijn. Ik ben verrast door de Brazilian wax, ik had gedacht dat het meer pijn zou doen, dit viel uiteindelijk wel mee.
Chavellah
één maand geleden
Dit was mijn eerste keer voor Brazilian wax, werd super gastvrij ontvangen. Ze heeft alles rustig en professioneel uitgelegd en voelde daardoor op mijn gemak. Ik kan haar iedereen aanbevelen. Volgende keer ok mijn onder benen en oksels erbij laten doen. Zeer professionele discrete dame.
Regine
2 maanden geleden
Toon reactie salon...
Abigail
2 maanden geleden
Erg tevreden. Tijdens de behandeling, weinig pijn ervaren. Victoria legde tijdens de behandeling de verschillende producten uit. En ging erg zorgvuldig aan de slag. Daarnaast minimale huidirritatie na afloop behandeling. Al met al een fijne behandeling, ik ben tevreden. Goed prijs-kwaliteit. Dit wS mijn eerste behandeling bij haar. Ik kom zeker vaker terug.
Cindy
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Victory Waxing
Henk Speksnijderstraat 21
Rotterdam

Bij Victory Waxing aan het Poolsterplein te Rotterdam staat het voorop dat je je op je gemak voelt. Voor de meeste vrouwen is het een grote stap om een waxsalon binnen te lopen. Dit heeft vaak te maken met schaamte of angst. Bij Victory Waxing wordt een ontspannen sfeer gecreëerd om jou op je gemak te brengen. De waxspecialisten zijn continu in ontwikkeling om de beste technieken te ontdekken die jou de meest comfortabele en meest pijnloze behandelingen blijven garanderen.

Handig om te weten: Victory is gespecialiseerd in het behandelen van de getinte huid.

MaMaandag
09:3014:30
DiDinsdag
09:3018:00
WoWoensdag
09:3017:00
DoDonderdag
09:3017:45
VrVrijdag
09:3021:00
ZaZaterdag
09:3018:00
ZoZondag
12:0016:00

Ontharingssalons in de buurt