Reviews

4,7
7 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Het was ontzettend fijn om hier een behandeling te ondergaan, omdat het namelijk vanuit het hart gedaan wordt, en dat voel je! Heel fijn, bedankt en ik kom graag nog eens terug!
Jackeline Stefano
2 maanden geleden
Tanja Broekman
één jaar geleden
Ferrie gaf mij een heerlijke massage. Ik voelde mij na afloop super ontspannen en rozig. Een aanrader!
Silvia Hefting
één jaar geleden
Aleid Brouwer
één jaar geleden
Een gezichtsmassage bij Visage Naturel is een echt verwen-uitje voor jezelf! Ferrie heeft een sfeervolle en goed verzorgde salon. De salon straalt rust en warmte uit, net als Ferrie zelf. Daardoor voel je je gelijk op je gemak. De gezichtsmassage-behandeling is een 30 minuten durend 'feestje', waarbij je helemaal tot ontspanning komt. Ferrie gebruikt hierbij heerlijk geurende oliën, allemaal op natuurlijke basis. Een zacht meditatief muziekje op de achtergrond zorgt ervoor dat je de vakkundig uitgevoerde gezichtsmassage nog beter op je kunt laten inwerken. Als de massage beëindigd is, wordt je gezicht gereinigd met warme vochtige doeken, net als bij de schoonheidsspecialiste. Echt heerlijk. Daarna krijgt je gezicht nog een licht verzorgende behandeling. Ter afsluiting wordt je nog getrakteerd op een kopje thee met iets lekkers erbij. Aan alles merk je dat Ferrie haar vak met liefde en passie uitoefent. Voor mij een reden om terug te komen. Mijn volgende afspraak is al gemaakt!t
Monic van der Aa
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Visage Naturel
De Savornin Lohmanlaan 47
9722HD Groningen

Bij Visage Naturel draait het allemaal om de juiste balans en harmonie! Dit is volgens Ferrie nodig om je gelukkig te voelen. Ze is zelf altijd bezig geweest met ervoor zorgen dat haar leven in balans en harmonie met de omgeving is. Omdat deze manier van leven goed aansluit bij de Ayurvedische manier van leven is ze zich hier steeds meer in gaan verdiepen. Ze heeft zich gespecialiseerd in Ayurvedische gezichtsmassage. Deze massage werkt rustgevend en helend bij bijvoorbeeld: vermoeidheid, burn-out en hoofdpijn. Hiernaast is het ook gewoon heerlijk rustgevend en onspannend!

Maandag
10:0016:00
Dinsdag
10:0016:00
Woensdag
10:0016:00
Donderdag
10:0016:00
Vrijdag
10:0016:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt