vitaal-welzijn

Elzenhagensingel 483 , 1022LA Amsterdam
4,8
30 reviews
Elzenhagensingel 483 , 1022LA Amsterdam
Last-minute

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

4,8
30 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heerlijke ontspannings massage met een heerlijk ontspannen muziekje. En Niels is altijd oprecht heel geïnteresseerd in mij en hoe het met me gaat.
Toon reactie salon...
Ik kwam er met enorme spierpijn en liep kreunend de trap op. Na afloop kon ik normaal de trap aflopen. Niels weet waar hij mee bezig is.
Toon reactie salon...
Niels is heel ervaren en deskundig. Ik ga zeker nog een keer terug
Toon reactie salon...
Net voor de 2 keer geweest voor een massage. Niet alleen fijn dat een afspraak maken super makkelijk, snel en toegankelijk is, is de atmosfeer heel erg fijn. Alhoewel ik elke keer in slaap val (wat super fijn is) door de massage, voel ik mij na elke sessie super lekker. Fijn persoon en zeer professioneel. Zeker een aanrader! Tot de volgende keer!
Toon reactie salon...
Keurige ruimte en ontvangst. Niels neemt de tijd voor je
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Niels
4.9
16 reviews

Over

Hoi, ik ben Niels en ik bied vanuit mijn nieuwe salon diverse soorten massages aan. Ik ben voordat ik begon als professioneel masseur bezig geweest met sport. Ik heb lang aan atletiek gedaan, van mijn 12e jaar tot mijn 18e jaar. Daarna heb ik aan fitness gedaan maar niet echt doorgezet, tot ik me 3 jaar geleden weer volledig op de sport ben gaan focussen. Doordat ik me toen wel eens liet masseren en de voordelen hierbij opmerkte ben ik me gaan verdiepen in de goede invloed van massage op de spieren maar ook op de geest. Door gebruik te maken van diverse massagetechnieken die ik geleerd heb tijdens mijn opleiding en met cursussen en workshops kan ik een massage aanbieden die precies bij jouw wensen past. Door gebruik te maken van professionele producten en materialen is een massage bij Vitaal-welzijn altijd een succes.

Behandelingen

Massage

Portfolio

Voorzieningen

Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
Alleen volwassenen
LGBTQIA+ vriendelijk
Product
Vegan producten
Natuurlijke ingrediënten
Biologische producten
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Creditcard geaccepteerd

Over

vitaal-welzijn
Elzenhagensingel 483
1022LA Amsterdam

Bij vitaal-welzijn in Amsterdam ben je aan het juiste adres voor een variëteit aan massages om je lichaam en geest weer in balans te krijgen. Niels staat hier voor je klaar om te luisteren naar je wensen en eventuele klachten. De eigenaar heeft meerdere jaren ervaring en vindt persoonlijk aandacht erg belangrijk.

Massages kunnen helpen bij het ontstressen en helpen je daarnaast om weer dichtbij jezelf te komen. Samen kijk je naar wat jouw lichaam nodig heeft zodat je de salon altijd herboren zult verlaten.

MaMaandag
10:0019:00
DiDinsdag
10:0019:00
WoWoensdag
10:0019:00
DoDonderdag
10:0019:00
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
10:0019:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt