vitaal-welzijn

4,8
77 reviews
Elzenhagensingel 483 , Amsterdam, 1022LA

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

4,8
77 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heel fijne massage gehad bij Niels. Hij weet ontzettend veel en stemt de massage af op je persoonlijke wensen en situatie. Daarnaast ook erg vriendelijk en behulpzaam. Ga zeker terug.
Altijd even spannend voor het eerst naar een nieuwe salon. Niels is een ontzettend aardige man die je op je gemak laat voelen. Hij vroeg naar speciale gebieden die extra aandacht behoeften. Vervolgens een gehele ontspannen body massage gehad met de juiste afwisseling van druk. Ik kom zeker terug. Ik voelde mij tijdens de behandeling steeds meer ontspannen en ging echt naar het “nu”. Wat voor mij een hele prestatie is. Bedankt en tot snel Niels. Dankjewel.
Toon reactie salon...
Niels is supervriendelijk, weet waar hij over praat en weet vooral wat hij doet. Ben met een relaxed gevoel weggegaan!
Toon reactie salon...
Zoals altijd ben ik heel blij met de lage rug massage van Niels. Echt een topper!
Toon reactie salon...
Goed geluisterd naar mijn klacht. Echt een professionele goed gedoseerde massage. Ik kom weer terug.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Niels
Masseur
4.9
61 reviews

Over

Ik ben Niels Brouwer 43 jaar oud. Ik heb 4 jaar geleden een carrièreswitch gemaakt van monteur naar masseur. Met veel liefde heb ik mijn werk als monteur gedaan en wat nu ten goede komt aan mijn werk als masseur. Het lichaam is ook een grote bewegende machine die zo nu en dan ook onderhoud nodig heeft. Door het inzicht wat ik zo heb opgebouwd kunnen massages zo worden gegeven dat ze precies passen bij de behoefte van de cliënt. Ik heb inmiddels meerdere opleidingen gedaan in de richting van massage en heb hier meerdere diploma’s en certificaten voor gehaald. Momenteel ben ik bezig met een hbo-opleiding tot massage therapeut. Zodat mijn diensten in de nabije toekomst vergoed gaan worden (medio 2022). Ook ben ik aangesloten bij VBAG, een beroepsvereniging voor natuurgeneeskunde. Daarnaast ben ik een fervent sporter. Ik heb in mijn jongere jaren fanatiek aan atletiek gedaan. Tegenwoordig ben ik voor mijn werk te vinden in de sportschool. Ook heb ik een aantal fitnesstrainer diploma’s gehaald, waardoor ik cliënten met klachten oefeningen mee kan geven om spieren los te houden. In mijn werk als masseur zie ik het als een groot voorrecht om mensen te kunnen helpen met klachten aan het lichaam en aan de geest. Door lichaam en geest als een te behandelen kunnen klachten vaak goed en snel verholpen worden. Met een simpele maar heel effectieve manier van aanraking. Mocht je naast een massage ook gebruik willen maken van de optie van een massage gecombineerd met een gesprek met een psycholoog dan kan dat ook bij Vitaal-Welzijn. Mijn vriendin Marjolein Koeman is werkzaam in het bedrijf als psycholoog en heeft ruime ervaring in de GGZ. Zij wordt deels vergoed door de zorgverzekering

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Niels

Professioneel13
Vakkundig7
Deskundig6
Marjolein
Psycholoog / Coach

Over

Ik ben Marjolein Koeman, levenslooppsycholoog. Deze vorm van positieve psychologie stimuleert de ontwikkeling van volwassenen. Op mijn 31ste ben ik begonnen met de studie psychologie. Omdat ik veel interesse heb in positieve psychologie heb ik deze richting gekozen. Daarvoor heb een brede werkervaring op diverse vlakken opgedaan. In mijn gesprekken maak ik veel gebruik van Acceptance Commitment Therapy en effectieve gesprekstechnieken, zoals Motiverende Gespreksvoering Mijn ervaring in de crisislijn van 113 zelfmoordpreventie en als telefonisch counselor heeft me gevormd als hulverlener. Momenteel heb ik een stage/werkervaringsplek in de diagnostiek. Ik ben een open, niet oordelend en respectvol persoon die van nature graag mensen helpt. Door mijn analytische vaardigheden ben ik in staat om snel tot de kern te komen. Vanwege de veelzijdigheid en de vele toepassingsmogelijkheden richt ik me op dit moment voornamelijk op het helpen van mensen door middel van ACT. De combinatie van lichamelijke en geestelijke spanningsverlichting is zeer effectief. Niels en ik samen zorgen voor een langdurige verlichting van spanning!

Behandelingen

Therapie en Mindfulness

Voorzieningen

Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
Alleen volwassenen
LGBTQIA+ vriendelijk
Product
Vegan producten
Natuurlijke ingrediënten
Biologische producten
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Creditcard geaccepteerd

Over

vitaal-welzijn
Elzenhagensingel 483
1022LA Amsterdam

Bij vitaal-welzijn in Amsterdam ben je aan het juiste adres voor een variëteit aan massages om je lichaam en geest weer in balans te krijgen. Niels staat hier voor je klaar om te luisteren naar je wensen en eventuele klachten. De eigenaar heeft meerdere jaren ervaring en vindt persoonlijk aandacht erg belangrijk.

Massages kunnen helpen bij het ontstressen en helpen je daarnaast om weer dichtbij jezelf te komen. Samen kijk je naar wat jouw lichaam nodig heeft zodat je de salon altijd herboren zult verlaten.

MaMaandag
10:0019:00
DiDinsdag
10:0019:00
WoWoensdag
10:0019:00
DoDonderdag
10:0019:00
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
10:0019:00
ZoZondag
13:0017:00
Salonawards
Top Rated 2020

Massagesalons in de buurt