Reviews

4,9
223 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Vriendelijke en proffesionele benadering. Voelt je gelijk op je gemak. Behandeling is zekervoor herhaling vatbaar. Tot snel.
X
9 dagen geleden
Een weldaad voor lichaam en geest
Irene
9 dagen geleden
Vandaag de Dorntherapie/Breussmassage ondervonden. Geruime tijd last van mijn onderrug en nek en vastgesteld dat deze behandeling dit zou kunnen verhelpen. Het was in een woord een openbaring. Voelde gelijk verschil en ontspanning in de rug. Een oefening voor thuis mee gekregen dus daar ga ik mee aan de slag. Nieuwe afspraak staat gepland! Kan niet wachten........
Nathalie
18 dagen geleden
Vitalité is een parel aan de Prinsengracht. Kwaliteit in alles, passie voor het vak en persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat iedere behandeling werkelijk verschil maakt.
Esther
één maand geleden
👍🏻
monica
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Vitalité Amsterdam
Prinsengracht 80
1015DX Amsterdam

Vitalité is een praktijk voor lichaamsgerichte therapie en massages met als doel om op een natuurlijke manier afvalstoffen af te voeren. Door de treatments voel je je vitaler en worden de reinigings-, herstel-, en afweerfuncties van het lichaam opnieuw geactiveerd. Zo verlies je afvalstoffen, krijg je meer energie, val je af en vermindert cellulite. Kies uit diverse massagetechnieken en lichaamspakkingen. Het bijzondere aan Vitalité is dat je ook combinaties van behandelingen kunt boeken. Ze werken enkel en alleen met natuurlijke producten uit Ierland en Spanje.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:0021:00
Woensdag
08:0017:00
Donderdag
08:0021:00
Vrijdag
08:0017:00
Zaterdag
08:0017:00
Zondag
08:0017:00

Schoonheidssalons in de buurt