Reviews

4,8
7 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik ben afgelopen maandag bij Miranda langs geweest voor een sport massage, onwijs goed en zeer vriendelijk geholpen. heeft ook echt geluisterd naar mijn pijn klachten. Nu een aantal keer geweest en ik blijf zeker komen! Binnenkort ook maar even een afspraak maken voor een heerlijke ontspannings massage !
7 maanden geleden
Zeer tevreden over de massage!! Helpt goed om mijn klachten te verminderen. Een ontspanningsmassage is ook zeker echt ontspannend. De masseuse/ Miranda is zeer flexibel en neemt de tijd voor je. Zeker aan te bevelen!
Susanna Otte
7 maanden geleden
Super lieve masseuse die tijd neemt voor haar gasten. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en ze zorgt voor een optimale beleving en ontspanning. Top service waar zeker vaker gebruik van word gemaakt!
7 maanden geleden
Al meerdere keren een heerlijke ontspannen massage gehad. Ze beschikt over vele technieken en neemt er de tijd voor. Luistert naar de klachten die je hebt, ook als je geen klachten hebt maar gewoon voor een ontspannende massage komt dan ben je bij haar aan het goede adres.
7 maanden geleden
Er werd goed geluisterd naar mijn klachten en wensen. Fijne olie en heerlijke massage. Heerlijk ontspannen mijn bed in. Zeker voor herhaling vatbaar!
Natascha Chu
9 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

VM Massages
Laan van magisch realisme 133
3059VJ Rotterdam

Ben je wel toe aan een massage? Woon of werk je toevallig in Rotterdam Nesselande in de buurt van de Laan van Magisch Realisme? Gun jezelf dan een massage bij VM Massages. Kies uit het aanbod bijvoorbeeld een sportmassage, hot-en cold stone massage, lomi lomi massage, cupping massage of een hydromassage. De hydromassage is ideaal voor mensen die niet op hun buik kunnen liggen en dus ook zeer geschikt voor zwangere vrouwen. Je wordt gemasseerd met een ruime hoeveelheid olie terwijl je op een kussen ligt dat is gevuld met warm water. Let op: de behandelkamer bevindt zich op de tweede verdieping.

Maandag
09:0012:00
Dinsdag
20:0022:00
Woensdag
20:0022:00
Donderdag
09:3022:00
Vrijdag
20:0022:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
20:0022:00

Massagesalons in de buurt