Reviews

4,8
10 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Aardige ontvangst. Goed geluisterd naar mijn klachten gevolgd door professionele massage. Aanzienlijke verbetering van mijn stijve, pijnlijke schouders en knopen in mijn rug. Prettige sfeer.
Sjane
14 dagen geleden
Ik had last van een drukkendgevoel in mijn schouders en nek. Er zat heel veel spanning op. VM massages wist meteen op welke punten zij mij moest behandelen. Sportmassage was top! Dank je wel VM massages
Angelo
3 maanden geleden
Kelly
4 maanden geleden
Ik ben afgelopen maandag bij Miranda langs geweest voor een sport massage, onwijs goed en zeer vriendelijk geholpen. heeft ook echt geluisterd naar mijn pijn klachten. Nu een aantal keer geweest en ik blijf zeker komen! Binnenkort ook maar even een afspraak maken voor een heerlijke ontspannings massage !
10 maanden geleden
Zeer tevreden over de massage!! Helpt goed om mijn klachten te verminderen. Een ontspanningsmassage is ook zeker echt ontspannend. De masseuse/ Miranda is zeer flexibel en neemt de tijd voor je. Zeker aan te bevelen!
Susanna
10 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

VM Massages
Laan van magisch realisme 133
3059VJ Rotterdam

Ben je wel toe aan een massage? Woon of werk je toevallig in Rotterdam Nesselande in de buurt van de Laan van Magisch Realisme? Gun jezelf dan een massage bij VM Massages. Kies uit het aanbod bijvoorbeeld een sportmassage, hot-en cold stone massage, lomi lomi massage, cupping massage of een hydromassage. De hydromassage is ideaal voor mensen die niet op hun buik kunnen liggen en dus ook zeer geschikt voor zwangere vrouwen. Je wordt gemasseerd met een ruime hoeveelheid olie terwijl je op een kussen ligt dat is gevuld met warm water. Let op: de behandelkamer bevindt zich op de tweede verdieping.

Maandag
09:3022:00
Dinsdag
20:0022:00
Woensdag
20:0022:00
Donderdag
09:3022:00
Vrijdag
20:0022:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
20:0022:00

Massagesalons in de buurt