Reviews

4,1
7 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Hulpvaardigheid, goede work out
Anoniem
9 maanden geleden
Ik werd wel even geconfronteerd met mezelf en dat was goed. Meteen een plan opzetten en aanpakken. Vind deze individuele aandacht voor mij erg goed werken.
Sarina Alidjan
één jaar geleden
Sporten op afspraak en prima begeleiding. En niet te vergeten: Ik ben in vijf weken 4 cm op mijn heupen kwijt! Yes! Zichtbaar resultaat, daar doen we het toch allemaal voor?
één jaar geleden
Super fijne eerste kennismaking! Er werd meteen veel aandacht besteed aan het meten en wegen. Gevolgd door een pittige, persoonlijke en leuke training onder professionele begeleiding. Ik vind de manier van trainen in de warmtecabine een erg prettige ervaring,
Geanne Broens
één jaar geleden
Bij voel je goed, voel je je goed! Het adres om af te vallen onder deskundige en persoonlijke begeleiding. Zonodig goede voedingsadviezen. Een prettige sfeer. Zeker aan te bevelen.
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Voel je goed!
Geldropseweg 111
5611SE Eindhoven

Wanneer heb jij je voor het laatst echt fit gevoeld? Bij Voel je goed! hebben ze hun eigen filosofie: als je goed voor je lichaam zorgt en het geeft wat het nodig heeft, wordt je beloond met een gezond, slank en fit lichaam. Bij een gezond leven staat bewegen centraal. Hou je niet zo van veel bewegen, maar wil je wel effectief aan je figuur werken dan is sporten in de infrarood warmtecabine misschien iets voor jou! In deze cabines kun je heel gericht trainen en behaal je zeker resultaat. Bij Voel je goed! kun je de juiste begeleiding verwachten, zodat jij je binnen no time weer fit voelt!

Maandag
09:0020:00
Dinsdag
09:0020:00
Woensdag
09:0012:00
Donderdag
09:0020:00
Vrijdag
09:0012:00
Zaterdag
09:0012:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt