Reviews

4,5
8 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Het was mijn eerste keer, ik was een beetje bang en zenuwachtig maar uiteindelijk viel alles reuze mee😌!ik heb gelijk een nieuwe afspraak gemaakt. Ik kom zeker vaker terug
Sandra
5 dagen geleden
Een full brazilian was voor het eerst voor mij dus best even spannend. Maar Victory stelde me meteen op m'n gemak. Ze nam de tijd voor de behandeling en ik heb me geen moment ongemakkelijk gevoeld. Ik kom hier zeker terug bij deze lieve dame!
Anoniem
16 dagen geleden
Jasmijn
één maand geleden
Gisela
één maand geleden
Het wordt snel, precies en zo gedaan dat de pijn je ontgaat. In het verleden heb ik hier andere ervaringen mee. Ik zal zeker terug gaan.
Patty
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Vwaxing
Poolsterplein 19
3071LW Rotterdam

Bij Vwaxing gebruikt eigenaresse Victory enkel natuurlijke producten voor op je huid. Denk hierbij aan verschillende soorten natuurlijke en vegan wax, maar ook voor de gezichtsbehandelingen word je behandeld met diep reinigende, natuurlijke bestanddelen. Meer dan de kracht van de natuur heb je niet nodig. Het gebruik van natuurlijke bestanddelen vermindert kans op huidirritatie aanzienlijk, zonder af te doen aan de effectiviteit en het resultaat. Het fijne aan salon Vwaxing is dat je na een Brazilian wax eventueel ook een Brazilian after treatment erbij kunt boeken, waarbij er wordt afgerekend met die vervelende ingegroeide haren bij je schaamstreek. Handig om te weten: Victory is gespecialiseerd in het behandelen van de getinte huid.

Maandag
09:3021:00
Dinsdag
09:3021:00
Woensdag
09:3021:00
Donderdag
09:3021:00
Vrijdag
09:3021:00
Zaterdag
09:3021:00
Zondag
12:0021:00

Ontharingssalons in de buurt