Wax-it

Industrieweg 97b, 3044AS Rotterdam
4,9
16 reviews
Industrieweg 97b, 3044AS Rotterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,9
16 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
👍
Anoniem
8 dagen geleden
Eva did a great Job. The Brazilian wax was super smooth going, she was highly professional and also very friendly and open for questions regarding the treatment. I can also recommend for pregnant women to come to Wax-It.
Diana
4 maanden geleden
Gulay
5 maanden geleden
Absolute aanrader! Eva weet een relaxte sfeer te creëeren en gaat heel vakkundig, efficiënt en hygiënisch te werk. Heel knap! Ik kom zeker terug.
Anoniem
6 maanden geleden
Ik heb de Brazilian wax gedaan voor het eerst! Ik was super zenuwachtig eerst maar ik wert super vriendelijk ontvangen en helemaal op me gerust gesteld. Ik ben heel erg blij met het resultaat er is geen haartje meer over! Ben 100% tevreden en heb gelijk een nieuwe afspraak gemaakt! Nooit meer scheren voor mij haha.
Rosemarijn Pols
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Wax-it
Industrieweg 97b
3044AS Rotterdam

Wekenlang een gladde huid, dat is toch te mooi om waar te zijn? Niet bij salon Wax-it! Eigenaresse Eva heeft jarenlange ervaring als wax- en browspecialist. In een discrete ruimte kun je hier bij haar terecht voor waxbehandelingen voor gezicht, lichaam en de intieme zone. Ben je bang dat het waxen pijn doet? Dat is nergens voor nodig, want Eva waxt snel en zo pijnloos mogelijk en daarbij gaat ze uiteraard hygiënisch te werk. Afhankelijk van de te behandelen lichaamsdelen gebruikt ze hierbij hard of soft wax. Je kunt hier ook terecht voor epilatie met touw van je wenkbrauwen en/of bovenlip. Laat je wenkbrauwen meteen verven met henna voor wat extra 'brow wow'. Wil je wat doen aan die ontsierende haartjes? Just wax it! Parkeren voor de deur is gratis.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Maandag
07:0021:00
Dinsdag
07:0021:00
Woensdag
07:0021:00
Donderdag
07:0021:00
Vrijdag
07:0021:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Ontharingssalons in de buurt