Wax-it

Industrieweg 97b, 3044AS Rotterdam
4,9
12 reviews
Industrieweg 97b, 3044AS Rotterdam

Reviews

4,9
12 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik heb de Brazilian wax gedaan voor het eerst! Ik was super zenuwachtig eerst maar ik wert super vriendelijk ontvangen en helemaal op me gerust gesteld. Ik ben heel erg blij met het resultaat er is geen haartje meer over! Ben 100% tevreden en heb gelijk een nieuwe afspraak gemaakt! Nooit meer scheren voor mij haha.
Rosemarijn Pols
4 dagen geleden
Supersnel, superglad, superlief!
Monique
7 dagen geleden
Madelon
één maand geleden
Mijn bezoek aan Wax-It is telkens weer een hele fijne ervaring. De ruimte is heel rustgevend en Eva is een geweldige vakvrouw. Ik vind het heerlijk als ik weer helemaal fris en mooi naar huis gaat.
Brenda de Wit
één maand geleden
Lieke
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Wax-it
Industrieweg 97b
3044AS Rotterdam

Wekenlang een gladde huid, dat is toch te mooi om waar te zijn? Niet bij salon Wax-it! Eigenaresse Eva heeft jarenlange ervaring als wax- en browspecialist. In een discrete ruimte kun je hier bij haar terecht voor waxbehandelingen voor gezicht, lichaam en de intieme zone. Ben je bang dat het waxen pijn doet? Dat is nergens voor nodig, want Eva waxt snel en zo pijnloos mogelijk en daarbij gaat ze uiteraard hygiënisch te werk. Afhankelijk van de te behandelen lichaamsdelen gebruikt ze hierbij hard of soft wax. Je kunt hier ook terecht voor epilatie met touw van je wenkbrauwen en/of bovenlip. Laat je wenkbrauwen meteen verven met henna voor wat extra 'brow wow'. Wil je wat doen aan die ontsierende haartjes? Just wax it! Parkeren voor de deur is gratis.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0021:00
Zondag
Gesloten

Ontharingssalons in de buurt