Well Being Artist

Schiedamsedijk 3 , Rotterdam
4,9
74 reviews
Schiedamsedijk 3 , Rotterdam
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

4,9
74 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik ben al een aantal keer geknipt door Sascha met telkens andere wensen voor mijn nieuwe kapsel. Altijd ben ik zeer tevreden geweest na afloop! Sascha voelt heel goed aan wat goed is voor je haar en ze houdt ook rekening met je eigen wensen hoe je je haar wil hebben. Verder is ze heel gemakkelijk in de omgang wat een hele luchtige en fijne sfeer geeft aan het kappersbezoek. Top!!
Sascha heeft mijn haar getransformeerd en heeft daarnaast een hele prettige sfeer gecreëerd in haar kapsalon. En wat is ze een leuk persoon!!! Heel fijne afspraak, met een mooi kapsel erbij;)
Sasha is top!!
Friendly staff & a great haircut!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Sascha
kapper
5.0
60 reviews

Over

Je kunt bij mij terecht voor een prachtig nieuw kapsel, een gezellig gesprek en een heerlijke kop koffie. Kwaliteit en professionaliteit staan bij mij hoog aangeschreven en samen met jou zoek ik graag naar een kapsel dat helemaal op jou persoonlijk is afgestemd.

Behandelingen

Haar

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Sascha

Vriendelijk7
Deskundig5
Vakkundig5
Aardig5

Over

Well Being Artist
Schiedamsedijk 3
Rotterdam

Op de Schiedamsedijk in Rotterdam vind je kapsalon Wellbeing Artist. Je kunt hier terecht voor knippen, stylen en diverse kleurbehandelingen, zoals een balayage of highlights.

Eigenaresse Sascha heeft meer dan 12 jaar ervaring, je haar is hier dus in goede handen. In de salon staan vertrouwen, professionaliteit en kwaliteit centraal. Sascha kijkt verder dan je haar. Als je behoefte hebt aan meer dan een kappersbehandeling, is er ruimte voor persoonlijke aandacht of een goed gesprek. Waar je ook voor gaat: je zal tevreden en ontspannen de salon weer verlaten.

MaMaandag
11:0020:00
DiDinsdag
11:0020:00
WoWoensdag
11:0020:00
DoDonderdag
11:0020:00
VrVrijdag
11:0020:00
ZaZaterdag
11:0020:00
ZoZondag
11:0020:00

Kappers in de buurt