Well Being Artist

4,9
207 reviews
Inside The Gallery, Schiedamsedijk 3 , Rotterdam
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Haar
Massage

Ons werk

Reviews

4,9
207 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Hele fijne sfeer en ze heeft super goed mn krullen geknipt! Dank en tot snel!
Hele fijne kapster, die goed luistert naar je wensen. Ze geeft goed advies en ik liep met een mooie bos krullen de deur uit. Heel erg fijn dat ze mijn afspraak heeft kunnen verplaatsen voor de lockdown!
De massage was geweldig‼️
Rs
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Sascha
Masseuse
5.0
24 reviews

Over

Ik werk op verschillende levels: van deep tissue massages tot energiewerk of coaching. Of je van een krachtige massage houdt, liever op een subtielere laag werkt met het energielichaam of meer hebt aan een coaching sessie; ik ben er voor je om samen te kijken wat het beste past bij jouw behoeften. Mijn massages zijn holistisch en therapeutisch. Gericht op het loslaten van oude spanning en blokkades om zo de energie weer vrij te kunnen laten stromen. Dit zorgt voor meer energie, rust, minder pijnklachten en een betere gezondheid. Ik maak tijdens de massages gebruik van essentiële oliën om de werking van de massage te versterken. Ik zie het lichaam als één geheel: Lichaam, geest en ziel. Door de sessies ga je even uit je hoofd en kom je weer in contact met je lichaam en jouw essentie.

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness
Sascha
kapper
5.0
159 reviews

Over

Je kunt bij mij terecht voor een prachtig nieuw kapsel, een gezellig gesprek en een heerlijke kop koffie. Kwaliteit en professionaliteit staan bij mij hoog aangeschreven en samen met jou zoek ik graag naar een kapsel dat helemaal op jou persoonlijk is afgestemd.

Behandelingen

Haar
Therapie en Mindfulness

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Sascha

Vakkundig19
Vriendelijk11
Getalenteerd9
Deskundig8

Over

Well Being Artist
Inside The Gallery
Schiedamsedijk 3
Rotterdam

Op de Schiedamsedijk in Rotterdam vind je holistische kap- en massagesalon Well Being Artist. Je kunt hier zowel terecht voor je haar als voor massages.

Knippen, stylen en diverse kleurbehandelingen, zoals een balayage of highlights is een greep uit het uitgebreide haar-aanbod, maar ook het innerlijk wordt niet vergeten. Je kunt kiezen voor een heerlijke ontspanningsmassage, een stevige deep-tissue massage of voor het complete plaatje een holistische massage.

Eigenaresse Sascha heeft meer dan 12 jaar ervaring, je bent hier dus in goede handen. In de salon staan vertrouwen, professionaliteit en kwaliteit centraal. Sascha kijkt verder dan je buitenkant. Als je behoefte hebt aan meer dan een kappersbehandeling of massage, is er ruimte voor persoonlijke aandacht en een goed gesprek. Ze gelooft in een holistische benadering en zorgt ervoor dat je zowel van binnen als buiten weer stralend de deur uit loopt.

Waar je ook voor gaat: je zal tevreden en ontspannen de salon weer verlaten.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
11:0019:30
WoWoensdag
11:0019:30
DoDonderdag
11:0019:30
VrVrijdag
11:0019:30
ZaZaterdag
11:0019:30
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020

Kappers in de buurt