Well Being Artist

4,9
295 reviews
Alex de Haasstraat 18, Rotterdam
Vandaag open: 13:00 - 20:00
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Haar
Massage
Lichaam

Reviews

4,9
295 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Mijn haar is perfect geknipt, Ik vond de sfeer erg fijn, persoonlijk en ontspannen.
Had my curly hair cut with Sasha and I’m super glad I went. I tried other places before but they never really got where I wanted. Definetly coming back to refresh the cut when needed. I’m also in love with her dog so overall a gold experience. Thanks Sasha!
The more I look in the mirror, the more I like the curly haircut I got! Sasha was being extremely careful and helpful, listened closely to my preferences regarding the haircut, made everything possible to achieve them, and provided great recommendations regarding the aftercare of the haircut.
Het was een heerlijke massage. Ze ging ook precies aan het werk waar het nodig was op de perfecte manier. Ik kom zeker terug.
Toon reactie salon...
Perfecte behandeling en heerlijke koffie!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Sascha
kapper
5.0
216 reviews

Over

Je kunt bij mij terecht voor een prachtig nieuw kapsel, een gezellig gesprek en een heerlijke kop koffie. Kwaliteit en professionaliteit staan bij mij hoog aangeschreven en samen met jou zoek ik graag naar een kapsel dat helemaal op jou persoonlijk is afgestemd.

Behandelingen

Haar
Therapie en Mindfulness

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Sascha

Vakkundig24
Vriendelijk15
Getalenteerd13
Deskundig13
Sascha
Masseuse
5.0
35 reviews

Over

Ik werk op verschillende levels: van deep tissue massages tot energiewerk of coaching. Of je van een krachtige massage houdt, liever op een subtielere laag werkt met het energielichaam of meer hebt aan een coaching sessie; ik ben er voor je om samen te kijken wat het beste past bij jouw behoeften. Mijn massages zijn holistisch en therapeutisch. Gericht op het loslaten van oude spanning en blokkades om zo de energie weer vrij te kunnen laten stromen. Dit zorgt voor meer energie, rust, minder pijnklachten en een betere gezondheid. Ik maak tijdens de massages gebruik van essentiële oliën om de werking van de massage te versterken. Ik zie het lichaam als één geheel: Lichaam, geest en ziel. Door de sessies ga je even uit je hoofd en kom je weer in contact met je lichaam en jouw essentie.

Behandelingen

Massage
Lichaam
Therapie en Mindfulness

Over

Well Being Artist
Alex de Haasstraat 18
Rotterdam

Op de Alex de Haasstraat in Rotterdam Noord vind je holistische kap- en massagesalon Well Being Artist. Je kunt hier zowel terecht voor je haar als voor massages.

Knippen, stylen en diverse kleurbehandelingen, zoals een balayage of highlights is een greep uit het uitgebreide haar-aanbod, maar ook het innerlijk wordt niet vergeten. Je kunt kiezen voor een heerlijke ontspanningsmassage, een stevige deep-tissue massage of voor het complete plaatje een holistische massage.

Eigenaresse Sascha heeft meer dan 12 jaar ervaring, je bent hier dus in goede handen. In de salon staan vertrouwen, professionaliteit en kwaliteit centraal. Sascha kijkt verder dan je buitenkant. Als je behoefte hebt aan meer dan een kappersbehandeling of massage, is er ruimte voor persoonlijke aandacht en een goed gesprek. Ze gelooft in een holistische benadering en zorgt ervoor dat je zowel van binnen als buiten weer stralend de deur uit loopt.

Waar je ook voor gaat: je zal tevreden en ontspannen de salon weer verlaten.

Let op: de salon zit op de bovenste verdieping in een woonhuis.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
13:0020:00
WoWoensdag
13:0020:00
DoDonderdag
13:0020:00
VrVrijdag
13:0020:00
ZaZaterdag
12:0019:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2021Top Rated 2020

Kappers in de buurt