Alex de Haasstraat 18, Rotterdam
Dinsdag open: 17:00 - 20:00
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Haar
Massage

Reviews

4,9
250 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Haar knippen
Altijd fijn en haar weer mooi geknipt!
Prettige ongedwongen sfeer, goede adviezen en een geweldig resultaat! Helemaal happy!!
Sascha is een warme levendige persoonlijkheid en luistert naar je wensen. Ik ben heel tevreden met het resultaat! :)
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Sascha
Masseuse
5.0
27 reviews

Over

Ik werk op verschillende levels: van deep tissue massages tot energiewerk of coaching. Of je van een krachtige massage houdt, liever op een subtielere laag werkt met het energielichaam of meer hebt aan een coaching sessie; ik ben er voor je om samen te kijken wat het beste past bij jouw behoeften. Mijn massages zijn holistisch en therapeutisch. Gericht op het loslaten van oude spanning en blokkades om zo de energie weer vrij te kunnen laten stromen. Dit zorgt voor meer energie, rust, minder pijnklachten en een betere gezondheid. Ik maak tijdens de massages gebruik van essentiële oliën om de werking van de massage te versterken. Ik zie het lichaam als één geheel: Lichaam, geest en ziel. Door de sessies ga je even uit je hoofd en kom je weer in contact met je lichaam en jouw essentie. -- LET OP! Ik ben in april en mei even dicht ivm renovatie en de realisatie van mijn nieuwe salon. Daarna ben je uiteraard van harte welkom op mijn nieuwe plek in Rotterdam Noord! Als er in de tussentijd vragen zijn of ik kan je ergens mee helpen, aarzel niet om contact met me op te nemen.

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness
Sascha
kapper
5.0
187 reviews

Over

Je kunt bij mij terecht voor een prachtig nieuw kapsel, een gezellig gesprek en een heerlijke kop koffie. Kwaliteit en professionaliteit staan bij mij hoog aangeschreven en samen met jou zoek ik graag naar een kapsel dat helemaal op jou persoonlijk is afgestemd. LET OP! Ik ben verhuisd naar een nieuwe locatie in Rotterdam Noord! Ik heb online beperkte tijden beschikbaar staan ivm renovatie. Als je geen geschikte tijd kunt vinden, neem contact met me op, vaak is er nog wel wat mogelijk.

Behandelingen

Haar
Therapie en Mindfulness

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Sascha

Vakkundig22
Vriendelijk14
Getalenteerd12
Deskundig11

Over

Well Being Artist
Alex de Haasstraat 18
Rotterdam

Op de Alex de Haasstraat in Rotterdam Noord vind je holistische kap- en massagesalon Well Being Artist. Je kunt hier zowel terecht voor je haar als voor massages.

Knippen, stylen en diverse kleurbehandelingen, zoals een balayage of highlights is een greep uit het uitgebreide haar-aanbod, maar ook het innerlijk wordt niet vergeten. Je kunt kiezen voor een heerlijke ontspanningsmassage, een stevige deep-tissue massage of voor het complete plaatje een holistische massage.

Eigenaresse Sascha heeft meer dan 12 jaar ervaring, je bent hier dus in goede handen. In de salon staan vertrouwen, professionaliteit en kwaliteit centraal. Sascha kijkt verder dan je buitenkant. Als je behoefte hebt aan meer dan een kappersbehandeling of massage, is er ruimte voor persoonlijke aandacht en een goed gesprek. Ze gelooft in een holistische benadering en zorgt ervoor dat je zowel van binnen als buiten weer stralend de deur uit loopt.

Waar je ook voor gaat: je zal tevreden en ontspannen de salon weer verlaten.

Let op: de salon is in april en mei gesloten i.v.m. renovatie werkzaamheden. De salon heet je daarna van hartelijk welkom in haar eigen salon in Rotterdam Noord!

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
17:0020:00
WoWoensdag
17:0020:00
DoDonderdag
17:0020:00
VrVrijdag
17:0020:00
ZaZaterdag
12:0018:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020

Kappers in de buurt