Well Being Artist

Schiedamsedijk 3 , Rotterdam
4,9
121 reviews
Schiedamsedijk 3 , Rotterdam

Alle behandelingen

Alle
Haar
Massage

Ons werk

Reviews

4,9
121 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Even mn opscheer bij laten werken. Netjes gedaan en was snel weer buiten.
Mijn krullen zijn super geknipt door Sascha, onder het genot van een lekker theetje. Verder is het een gezellige open vrouw waarbij ik mij erg op mijn gemak voelde.
Ik kwam gespannen binnen en ging ontspannen naar buiten. Sascha heeft sterke handen en ze voelt goed aan waar ze moet zijn. Ik kom zeker terug
Warm welkom. Sascha heeft alle aandacht voor mij. Ze straalt rust uit. Ik voel mij helemaal op mijn gemak. En super blij met het resultaat!!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Sascha
kapper
5.0
97 reviews

Over

Je kunt bij mij terecht voor een prachtig nieuw kapsel, een gezellig gesprek en een heerlijke kop koffie. Kwaliteit en professionaliteit staan bij mij hoog aangeschreven en samen met jou zoek ik graag naar een kapsel dat helemaal op jou persoonlijk is afgestemd.

Behandelingen

Haar
Therapie en Mindfulness

Portfolio

Sascha
Masseuse

Over

Ik werk op verschillende levels: van deep tissue massages tot energiewerk of coaching. Of je nou van een krachtige massage houdt, liever op een subtielere laag werkt met het energielichaam of meer hebt aan een coaching sessie; ik ben er voor je om samen te kijken wat het beste past bij jouw behoeften. Mijn massages zijn holistisch en therapeutisch. Gericht op het loslaten van oude spanning en blokkades om zo de energie weer vrij te kunnen laten stromen. Dit zorgt voor meer energie, rust, minder pijnklachten en een betere gezondheid. Ik maak tijdens de massages gebruik van essentiële oliën om de werking van de massage te versterken. Ik zie het lichaam als één geheel: Lichaam, geest en ziel. Door de sessies ga je even uit je hoofd en kom je weer in contact met je lichaam en jouw essentie.

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Over

Well Being Artist
Schiedamsedijk 3
Rotterdam

Op de Schiedamsedijk in Rotterdam vind je kapsalon Wellbeing Artist. Je kunt hier terecht voor knippen, stylen en diverse kleurbehandelingen, zoals een balayage of highlights.

Eigenaresse Sascha heeft meer dan 12 jaar ervaring, je haar is hier dus in goede handen. In de salon staan vertrouwen, professionaliteit en kwaliteit centraal. Sascha kijkt verder dan je haar. Als je behoefte hebt aan meer dan een kappersbehandeling, is er ruimte voor persoonlijke aandacht of een goed gesprek. Waar je ook voor gaat: je zal tevreden en ontspannen de salon weer verlaten.

MaMaandag
11:0020:00
DiDinsdag
11:0020:00
WoWoensdag
11:0020:00
DoDonderdag
11:0020:00
VrVrijdag
11:0020:00
ZaZaterdag
11:0020:00
ZoZondag
11:0020:00

Kappers in de buurt