Wellness 1926

Halmaheirastraat 28, 1094RL Amsterdam
3,8
328 reviews
Halmaheirastraat 28, 1094RL Amsterdam

Alle behandelingen

Reviews

3,8
328 reviews
Ambiance
Hygiëne
Spa faciliteiten
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Van het weekend een fijne gezichtbehandeling gehad van Alisha. Ze was erg vriendelijk en nam echt de tijd voor mij. Mijn gezicht zag er daarna weer stralend uit. Mijn wenkbrauwen zijn ook mooi geverfd.
Susan
3 dagen geleden
Liep wat uit maar wel Heel toegewijd!
Lisanne Sol
24 dagen geleden
Danijela
één maand geleden
Fijne behandeling maar faciliteiten voelde af en toe gekunsteld (geen plek om de lamp te zetten om nagels te drogen, meerder potjes nagellak waren op) en nagellak zat op mijn nagelriemen
Anoniem
2 maanden geleden
De behandeling was heel aangenaam. Echter, was het ongeveer 10 minuten korter dan gepland en had ik heel graag gebruik gemaakt van de spa faciliteiten voor de hoge prijs van de massage.
Julia
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Wellness 1926
Halmaheirastraat 28
1094RL Amsterdam

Aan de rand van het Amsterdamse centrum ligt in een mooi monumentaal pand Wellness 1926. Hier vind je alles wat een sauna moet hebben. Van dompelbad tot ontspanningsmassage en van droge sauna tot hemels stoombad. Tijdens de zomer kun je in de tuin een kleurtje opdoen, in de winter onder de zonnebank of gezichtsbruiner. Er worden drankjes en hapjes verkocht in de rustruimte. Naast het saunarondje worden er massages, facials, manicure en pedicure aangeboden. Op woensdag en zaterdag zijn er yogalessen. Let op: op dinsdag zijn alleen vrouwen welkom.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
12:0020:00
Zondag
12:0020:00

Spas in de buurt