Wellness 1926

Halmaheirastraat 28, 1094RL Amsterdam
4,0
449 reviews
Halmaheirastraat 28, 1094RL Amsterdam
Daluren en last-minute

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,0
449 reviews
Ambiance
Hygiëne
Spa faciliteiten
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Vriendelijk personeel en namen de tijd voor de behandeling. Daarnaast werd er wat te drinken aan geboden, kwam gastvrij over. Het zijn wat stijlen door elkaar in het gebouw maar verder prima locatie.
Anoniem
11 uur geleden
Hoe aardig de dames ook zijn, het was niet fris. Zou graag iets anders schrijven maar wat een ontspannen middag moest worden, was vreselijk. Tijdens mijn bezoek waren er veel zwarte haren te zien in het badje in de doucheruimte en was de stoomcabine niet echt warm. Dat de sauna rook naar mannenzweet kan komen omdat er mannen zaten.. Maar tussen de plankjes zag ik een soort zaagsel? Kortom, geen van de 3 welnessdingen was ontspannen. Laat staan het douchen, er bleef een man steeds heen en weer lopen en bekeek mij ongegeneerd waardoor ik met cremespoeling in mijn haar ben weggerend ongeveer. Zeer onprettig en totaal niet ontspannen helaas. Daar kan de zaak natuurlijk niets aan doen, maar voor mij ook een reden om voorlopig niet terug te gaan. De massage was redelijk. Al miste ik de volledige ervaring van aandacht en rust, ondanks de beste intenties van de masseuse in opleiding.
Anoniem
2 dagen geleden
Saskia
2 dagen geleden
Sophie
3 dagen geleden
Veel te laat en niet goed geluisterd naar mijn wensen
Anoniem
3 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Wellness 1926
Halmaheirastraat 28
1094RL Amsterdam

Aan de rand van het Amsterdamse centrum ligt in een mooi monumentaal pand Wellness 1926. Hier vind je alles wat een sauna moet hebben. Van dompelbad tot ontspanningsmassage en van droge sauna tot hemels stoombad. Tijdens de zomer kun je in de tuin een kleurtje opdoen, in de winter onder de zonnebank of gezichtsbruiner. Er worden drankjes en hapjes verkocht in de rustruimte. Naast het saunarondje worden er massages, facials, manicure en pedicure aangeboden.

Let op: op dinsdag zijn alleen vrouwen welkom.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
12:0023:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
12:0021:00
ZaZaterdag
12:0021:00
ZoZondag
12:0021:00

Spas in de buurt