Reviews

4,6
20 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Door haar totale aanpak van (overigens uitstekende) massage en zaken zoals voeding en gezondheid is Judith sterren meer waard dan het maximum hier!
Smid
7 dagen geleden
Vanmiddag een heerlijke voetmassage gehad en, wonder boven wonder, alle punten waar ik last van heb, kwamen aan bod, Die punten voelde ik tijdens de voetmassage op de juiste plekken. Alle andere organen zijn dus dik in orde en ik voelde op die plekken dus niets. Nu, na ca 2,3 uur ben ik wel erg moe, maar dat 'hoort' erbij! Judith, nogmaals bedankt en tot de volgende keer!
één maand geleden
Bedankt Judith voor de geweldige behandeling. De rug/schouder/nekmassage heeft me heel erg geholpen. Ik kan na een behandeling weer vrij bewegen. Je hebt je behandelruimte veranderd en dat is een heel goede verbetering!! Tot de volgende keer!!
één maand geleden
Heerlijke massage! Volgende week weer.
Suzanne Verwindt
één maand geleden
Super ontspannend
Ton Pieterse
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Welzijnspraktijk Better Lifestyle
Jupiterstraat 42 - 60
2132HD Hoofddorp

Judith weet als geen ander dat iedereen wel eens een lekkere ontspannende massage nodig heeft. Zij biedt in haar Welzijnspraktijk Better Lifestyle daarom verschillende massages aan. Tijdens een ontspannende massage maakt het lichaam zich los van spanning en stress waar we dagelijks aan bloot staan en wordt het lichaam weer in balans gebracht. Het is een weldaad en verfrissing voor zowel lichaam als geest. Een massage is geen luxeproduct maar een must voor een goede gezondheid. Gun jezelf daarom die welverdiende welzijnsboost. Je vindt de praktijk op de begane grond.

Maandag
13:0022:00
Dinsdag
09:3022:00
Woensdag
09:3022:00
Donderdag
10:0022:00
Vrijdag
09:3017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
13:0022:00

Massagesalons in de buurt