Wendy @ Who Cares

Reguliersdwarsstraat 54-56, 1017BM Amsterdam
4,6
11 reviews
Reguliersdwarsstraat 54-56, 1017BM Amsterdam
Last-minute

Alle behandelingen

Reviews

4,6
11 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Wendy is ontzettend lief en gezellig. Ze luisterde erg goed naar wat je wilt, is creatief en denk mee om tot het beoogde resultaat te komen. Ze is niet bang voor uitgesproken kapsels en weet als kleurspecialist precies wat bij je past!
Nisse
24 dagen geleden
Een bezoek naar Wendy is er altijd één om naar uit te kijken. Ze ontvangt je vriendelijk en ze weet de wensen zeer goed te vertalen. De kleuren die ze gebruikt zijn fijne producten. Ze knipt mijn haar ook altijd erg goed, zodat het weer weken goed zit. Ik kijk weer uit naar mijn volgende bezoek.
Claudine
één maand geleden
Ik ben erg tevreden. Heb eigenlijk niets aan te merken behalve de buitenkant van de salon. Ik denk dat de verhuizing daarin een verbetering wordt
Margreet
2 maanden geleden
It is always a pleasure going to Wendy! Besides Wendy is a real professional, she always makes me smile! Wendy understands the perfect haircut. The result is always better than expected! Wendy deserves a 5 star ranking, no doubts! I recommend Wendy to be your haidresser.
Rob Kikkert
2 maanden geleden
Wendy heeft mijn haar gered. Erg mooi geknipt! ben erg blij
Isabelle Bolluyt
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Wendy @ Who Cares
Reguliersdwarsstraat 54-56
1017BM Amsterdam

Ben je toe aan een nieuw kapsel? Dan ben je bij Wendy @ Who Cares in de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam aan het juiste adres. Eigenaresse Wendy kijkt samen met jou naar welke coupe het beste bij jou zou passen. Ze laat zich graag inspireren door de workshops die ze heeft gevolgd, vakshows waar ze is geweest en door de stad Amsterdam. Met haar jarenlange ervaring als haar- en kleurstylist kan ze jou dus als geen ander een goed advies geven. Zowel vrouwen, mannen als kinderen zijn welkom in deze kapsalon. Wendy is pas tevreden als jij dat ook bent.

MaMaandag
11:0018:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt